Manzara keyfi faciayla bitiyordu! 15 metrelik falezden düştü. Ekipler seferber oldu

Antalya'da parkta falezlerin olduğu bölümde manzara keyfi yapmak isteyen bir kişi 15 metre yükseklikten kayalık alana düştü. Yaralanan kişinin yardımına itfaiye ekipleri yetişti. Kurtarma çalışmaları sırasında ise bir başka kişi korkulukları aşıp falezler üzerinde gezindi.

Google Haberlere Abone ol
Manzara keyfi faciayla bitiyordu!  15 metrelik falezden düştü.  Ekipler seferber oldu

Olay, öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesindeki Atatürk Kültür Parkı’nda meydana geldi. Parkta falezlerin olduğu bölümde oturan Resul Gök, bilinmeyen nedenle 15 metre yükseklikten düştü. Çevredekiler, durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralanan Gök'e önce seslenerek sağlık durumunu sordu. Hazırlıklarını yapan itfaiye erleri halatla Gök’ün yanına inerek kontrolünü yaptı.

Resul Gök, halatlarla bağlanarak, itfaiye eri ile birlikte yukarı çekildi. Başında ve vücudunun farklı yerlerinde kanamalar olduğu görülen Gök, tedavi için Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Bu arada Gök'ü kurtarma çalışmaları sırasında, bir başka noktada ise korkulukları aşan bir kişinin tehlikeli noktada çalışmalara aldırmadan gezindiği görüldü. 

Manzara keyfi faciayla bitiyordu!  15 metrelik falezden düştü.  Ekipler seferber oldu

Öte yandan çevredeki kişiler ise kurtarma çalışmalarını merakla izlerken, bazı kişiler ise cep telefonlarıyla kayıt aldı. 

Kaynak: DHA
Etiketler antalya falez düşme
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin