Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığını gündeme getiren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a şok! Zafer Partisi'nde toplu istifa depremi. Sivas'ta İYİ Parti'ye toplu katılım

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığını gündeme getiren, 6 siyasi partinin aday göstermemesi durumunda kendilerinin teklif götürebileceğini söylen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ toplu istifa ile sarsıldı. Sivas'ta Zafer Partisi'nden istifa eden çok sayıda üye İYİ Parti'ye geçti. Zafer Partisi'nde '2 numaralı' konumda olan Adana Milletvekili İsmail Koncuk da 4 önce genel sekreterlik görevinden geçtiğimiz günlerde de partisinden istifa etmişti.

Google Haberlere Abone ol
Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığını gündeme getiren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a şok! Zafer Partisi'nde toplu istifa depremi. Sivas'ta İYİ Parti'ye toplu katılım

İYİ Parti'den Zafer Partisi'ne gerçekleşen katılımlarda bu kez tam tersi bir durum yaşandı. Zafer Partisi Merkez İlçe Başkanı Atacan Al partisinden istifa ederek İYİ Parti kadrolarına katıldı.

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, istifa haberini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Karasu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Zafer Partisi Merkez İlçe Başkanı Atacan Al ve Zafer Partisi il yönetimi kurulu üyeleri partimize katıldı”

İşte o paylaşım:


Geçtiğimiz günlerde Adana Milletvekili İsmail Koncuk da Zafer Partisi'nden istifa etmişti. Koncuk, partisine yaptığı eleştirileri sosyal medya hesabından şu şekilde dile getirmişti:

"4 ay önce Zafer Partisi Genel Sekreterliğinden istifa etmiştim. Bu süreçte, Divan üyeleri Serdar Öztürk, Neslihan Seven, Bülent Kutlu, Jülide Yılmaz ve eski Sivas Milletvekili Mehmet Ceylan istifa etti. Hiçbir tedbir alınmadığı gibi bu istifalar ve gerekçeleri görmezden gelindi. Gen. Sek. istifa gerekçelerim geçen 4 ay içinde maalesef hiç değişmedi, değiştirileceğine dair bir işaret de görmedim. Birkaç kişi ile çıktığımız bu yolda, bu yönetim anlayışı ile maalesef daha ileri gidebilmek mümkün görünmüyor. Bu sebeplerle Zafer Partisi’nden istifa ediyorum."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin