Mansur Yavaş ABB hakkındaki iddialarla ilgili savcılığa başvurdu. AK Parti İl Başkanı'nın tanık olarak dinlenmesini istedi

Mansur Yavaş, Halk Ekmek şirketinde “para karşılığı işe alım yapıldığı” iddiasını dile getiren AK Partili Hakan Han Özcan’ın da tanık olması için savcılığa başvuruda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Mansur Yavaş ABB hakkındaki iddialarla ilgili savcılığa başvurdu. AK Parti İl Başkanı'nın tanık olarak dinlenmesini istedi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Halk Ekmek ve Un Fabrikası A.Ş.’de “para karşılığı işe alım yapıldığı” iddiası üzerine 21 Temmuz 2023 tarihinde teftiş başlattığı bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre teftiş sonucunda bahsi geçen ve paranın yatırıldığı hesabın sahibi olduğu iddia edilen kişinin belediye personeli olmadığı duyuruldu. Buna karşın Yavaş yönetimi, olayın aydınlatılması için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, suç duyurusunun ardından, bu iddiaları basın aracılığıyla gündeme getiren AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’ın da tanık olması için savcılığa başvurdu.

Yavaş, daha önce katıldığı bir Belediye Meclisi toplantısında “Benim dönemimdeki herhangi bir personelim yolsuzluktan yargılanırsa namus şeref sözü, sizlerle beraber ben de o davaya müdahil olacağım. Yetimin hakkını hep birlikte savunacağız. En ufak duyum alırsanız savcılığa başvurun dedikodu yapmayın. Varsa bir yolsuzluk götürün savcılığa verin. Sizinle beraber takip edeceğim. Söz veriyorum” demişti.

Kaynak: ANKA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin