Manolya Onur'un beyin ölümü gerçekleşti...

Türkiye eski güzellerinden 62 yaşındaki Manolya Onur'un beyin ölümünün gerçekleştiği bildirildi.

Google Haberlere Abone ol
Manolya Onur'un beyin ölümü gerçekleşti...

1975 Türkiye İkinci Güzeli Manolya Onur'un akciğerine kan taşıyan damarlarından birinde sorun olduğu ortaya çıkmış ve ünlü isim yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı.



Hastaneden açıklama geldi



Liv Hospital'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:



"18 Ekim 2017 tarihinde ani gelişen masif akciğer embolisi tanısıyla hastanemize gelen ve yoğun bakımda tedavi altına alınan Sayın Manolya Onur'un beyin ölümü gerçekleşmiştir.

Bilgilerinize sunarız."



Ne oluştu?



1975 Türkiye İkinci Güzeli Manolya Onur yılın büyük bir bölümünü geçirdiği Phuket'ten İstanbul'daki evine gelmişti. Onur, 19 Ekim günü akşamüstü evinde göğsünü tutup yere yığıldı. Eski eşi Haydarabad Nizamı Mükerrem Bereket Şah'tan olan kızı tarafından apar topar hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tetkikler sonunda, akciğere kan taşıyan büyük damarlardan birinin pıhtıyla tıkanmış olduğu anlaşıldı, yoğun bakıma alındı.



Manolya Onur kimdir?



1975 Türkiye İkinci Güzeli Manolya Onur, 1955 yılında doğdu. Son Osmanlı halifesi Abdülmecid’in torunu Haydarabad Nizamı Mukarram Bereket Şah (84) ile 1990’da evlenip, 1994’te boşandı. Bu evlilikten Prenses Nilüfer Jah (Şah) (25) doğdu. Manolya Onur bir dönem eski eşinden 5 milyon dolar tazminat kazandığı haberleriyle de gündeme gelmişti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin