Manchester United taraftarları Wout Weghorst'u yerden alıp yere vurdu, Erik ten Hag'a bir de ilginç öneri geldi

Manchester United'a transfer olduğu günden bu yana taraftarla yıldızı barışmayan Wout Weghorst hakkında sosyal medyada yapılan yorumlar oldukça dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
Manchester United taraftarları Wout Weghorst'u yerden alıp yere vurdu, Erik ten Hag'a bir de ilginç öneri geldi

Devre arası transfer döneminde Beşiktaş'tan Manchester United'a transfer olan Wout Weghorst'un İngiltere kariyeri istediği gibi gitmiyor.

Forma giydiği ilk maçtan itibaren sürekli olarak Cristiano Ronaldo ile kıyaslanan ve son vuruşlarda etkisiz bir görüntü çizen Wout Weghorst hakkında taraftarlar takımın patronu Eric ten Hag'a öneride bulundu.

Bir Manchester United taraftarı; "Beni dinle McTominay, Weghorst'un yerine 9 numara olarak oynamalı" şeklinde tweet attı. Bir başka taraftar ise, "McTominay, Weghorst'tan daha büyük bir gol tehdidi yeterince adil" şeklinde yanıt verdi.

Dİğer bir taraftar ise, "McTominay'in yarım saatliğine Weghorst'un mevkisinde oynamasını gerçekten istiyorum. Gerçekten daha kötü olamaz" diye konuştu.

ATTIĞI GOLDEN SONRA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

UEFA Avrupa Ligi'nde Real Betis karşısında fileleri havalandıran Weghorst oldukça duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarını tutamadı.

Hollandalı yıldız bu sezon ManU formasıyla çıktığı 18 maçta 2 gol ve 2 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin