Manchester United forması giyen Cristiano Ronaldo kulübü ve teknik direktörü Erik ten Hag'ı topa tuttu! Lionel Messi ve Manchester City itirafı...

Manchester United ile yaşadığı sorunlar nedeniyle futbol dünyasının ana konusu olan Cristiano Ronaldo çok konuşulacak bir röportaja imza attı.

Google Haberlere Abone ol
Manchester United forması giyen Cristiano Ronaldo kulübü ve teknik direktörü Erik ten Hag'ı topa tuttu! Lionel Messi ve Manchester City itirafı...

Futbol dünyasında her gün yeni bir Manchester United-Eric ten Hag-Cristiano Ronaldo üçlüsünün konu olduğu bir haber görmeye alıştık.

Dünya Kupası öncesinde Cristiano Ronaldo verdiği röportajda hem kulübü Manchester United ile ilgili hem de teknik direktör Erik ten Hag ile ilgili çok konuşulacak sözlere imza attı. Ronaldo'dan ayrıca Lionel Messi ve Manchester City itirafları geldi.

İşte Portekizli yıldızın açıklamalarından öne çıkan satır başları:

"Manchester City'e transfer olmaya yakındım. Çok istiyorlardı. Sir Alex Ferguson ve Manchester United'daki geçmişim işi değiştiren etken oldu."

'' 1 günde en çok forma satışı yapılan oyuncu olup Messi'yi geride bıraktığım için elbette memnunum.''

"Manchester United'a dönerken, geri kalan 13 yılda her şeyin değişmiş olacağını düşünüyordum. Geldiğimde her şeyin aynı olduğunu gördüm. Bu kötü bir sürprizdi."

"Real Madrid, hatta Juventus'la karşılaştırdığınızda Manchester United hiç gelişim kaydedemedi."

"Ole Gunnar Solskjaer'i kovduğunuzda, yerine önemli bir teknik adam getirmelisiniz. Sportif direktör değil."

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin