Manchester City'nin kaptanı İlkay Gündoğan: Liverpool'a imza atmak mümkün değil

Manchester City ile olan sözleşmesi bu sezon bitecek olan 32 yaşındaki takım kaptanı İlkay Gündoğan, geleceğine dair Kicker'e konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Manchester City'nin kaptanı İlkay Gündoğan: Liverpool'a imza atmak mümkün değil

Sezon sonu Manchester City ile sözleşmesi sona erecek İlkay Gündoğan, geleceğina dair Alman basınına açıklamalarda bulundu. Kicker'a konuşan İlkay Gündoğan transfere dair konuşurken takım ismi vererek 'Asla olmaz' dedi.

İşte İlkay Gündoğan'ın röportajından dikkat çekenler:

"2024'te de hala en üst düzeyde oynayabileceğimi düşünüyorum. En azından öyle hissediyorum. Hala istendiğimi ve bana ihtiyaç duyulduğunu hissedersem, elbette tüm bunları göz ardı etmeyeceğim. Sözleşme konusunda acelem yok. Bunun yaşla bir ilgisi var mı bilmiyorum ama bu konuda çok rahatım.''

"Manchester'da kendimi çok iyi hissediyorum, çok memnunum, çok mutluyum. Takımıma çok şey borçluyum ve çok güzel anlar yaşadım. Bu nedenle, temelde birkaç yıl daha Manchester City'de kalacağımı düşünüyorum."

"Transfer işi her zaman dışarıdan göründüğü kadar kolay değildir. Ancak, Jürgen Klopp için Liverpool'a imza atmak mümkün değil. Kloppo'yu ne kadar sevdiğimi herkes bilir. Uzun süredir Manchester City'deyim ve kaptanım. En büyük rakibimize transfer olmak mı? Hayır. Söz konusu bile değil!"

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin