Manchester City oyuncuları adeta çıldırdı. Simon Hooper'ın verdiği karar futbolseverleri şaşkına çevirdi

İngiltere Premier Lig'in 14. haftasında oynanan Manchester City-Tottenham maçı tam altı gole sahne oldu. Mücadele 3-3'lük beraberlikle sonlanırken maçın son dakikalarında Simon Hooper'ın çaldığı düdük Manchester City oyuncularını çileden çıkardı.

Google Haberlere Abone ol
Manchester City oyuncuları adeta çıldırdı. Simon Hooper'ın verdiği karar futbolseverleri şaşkına çevirdi

İngiltere Premier Lig'de zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Manchester City ile Tottenham karşı karşıya geldi.

Tam altı gole sahne olan nefis maçta taraflar 3-3'lük beraberlikle sahadan ayrıldı. Manchester City'nin gollerini Son(KK), Foden ve Grealish kaydetti. Tottenham'ın golleri ise Son, Lo Celso ve Kulukevski'den geldi.

Manchester City bu sonuçla puanını 30'a, Tottenham ise 27'ye yükseltti.

SIMON HOOPER'IN KARARI CITYLI OYUNCULARI ÇİLEDEN ÇIKARDI

Maçın son dakikalarında yaşanan pozisyon ise Manchester Cityli oyuncuları adeta çıldırttı. Manchester City'nin geliştirdiği kontra atağın başlangıcında Haaland rakibinin müdahalesiyle yerde kalmasının ardından pozisyonu devam ettirip pasını Grealish'e verdi. Grealish'in kaleciyle karşı karşıya kalabileceği pozisyonda, Simon Hooper pozisyon öncesinde Haaland'a yapılan faul nedeniyle maçı durdurdu ve atağı yarıda kesti.

Simon Hooper'ın bu düdüğünün ardından çılgına dönen Manchester Cityli oyuncular hakeme yoğun itirazlarda bulundu ve Haaland sarı kartla cezalandırıldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin