Maltepe'de yağış nedeniyle otomobilin üzerine ağaç düştü. O anlar kameralara yansıdı

Maltepe'de etkili olan şiddetli yağış ve rüzgar nedeniyle bir ağaç, otomobilin üzerine devrildi. Otomobilde maddi hasar oluşurken yoldan geçmekte olan bir vatandaş ise düşen ağacın altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Google Haberlere Abone ol
Maltepe'de yağış nedeniyle otomobilin üzerine ağaç düştü. O anlar kameralara yansıdı
İHA

İstanbul’da Metroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarından sonra kent merkezinde şiddetli yağış ve rüzgar etkisini gösterdi.

Bazı vatandaşlar rüzgar nedeniyle yürümekte zorlanırken Maltepe'nin Feyzullah Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi üzerinde saat 16.00 sıralarında etkili olan yağış ilginç görüntülere neden oldu.

Cadde kenarında bulunan çam ağacı, sağanak yağış ve rüzgarın etkisiyle park halindeki 34 ABK 882 plakalı otomobilin üzerine devrildi.

CADDE İKİ YÖNLÜ TRAFİĞE KAPANDI

Ağacın otomobillin üzerine devrildiği esnada yoldan geçmekte olan bir vatandaş ise canını zor kurtardı. Ağacın otomobilin üzerine devrilmesi nedeniyle cadde iki yönlü trafiğe kapandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri gönderildi. Olay yerine gelen ekipler, yola devrilen ağacı kesmek için çalışma başlattı. Ağacın dalları ekipler tarafından budandı. Otomobilin daha fazla zarar görmemesi için ağacın altına kütük konuldu. 

Maddi hasar meydana gelen otomobil, sahibi tarafından olay yerinden alındı. Ekiplerin ağacı keserek kaldırmasından sonra cadde trafiğe açıldı. 

AĞACIN DEVRİLME ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Ağacın otomobilin üzerine devrildiği anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde ağacın park halindeki otomobilin üzerine devrildiği, yolun karşısına geçmeye çalışan vatandaşın son anda ağacın altında kalmaktan kurtulduğu görülüyor.

Kaynak: DHA-İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin