Maltepe'de 23 Nisan kutlamalarına bıçakla saldıran kişi tutuklandı

Maltepe'de 23 nisan kutlamalarında çocukların gözü önünde bıçak çeken ve çıkan arbedede zabıtayı yaralayan saldırgan tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol
Maltepe'de 23 Nisan kutlamalarına bıçakla saldıran kişi tutuklandı

Maltepe'de 23 Nisan kutlamaları sırasında bıçakla sahneye çıkarak bağıran, ardından da kendisine engel olmaya çalışan zabıta memurunu yaralayan E.B. tutuklandı. 

Maltepe Belediyesi tarafından Altayçeşme Mahallesi'nde düzenlenen 23 Nisan kutlamaları sırasında sahneye çıkan E.B. sahneye çıkarak bağırmaya başlamış ve kendisine müdahale eden bir zabıta görevlisini hafif şekilde yaralamıştı.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan 28 yaşındaki E.B. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yaralama, gasp ve hırsızlık gibi suçlardan kaydı olduğu öğrenilen E.B. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 NE OLMUŞTU?

Maltepe Altayçeşme Mahallesi Kışlalı Caddesi'nde bulunan Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünde belediyenin düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programında korku dolu anlar yaşandı.

Elinde bıçak bulunan bir kişi, program için kurulan sahneye çıktı. Zabıta görevlileri şüphelinin inmesini ve elindeki bıçağı bırakmasını istedi.

Ancak elinde bıçak bulunan saldırgan sahneden atlayarak zabıta görevlisine saldırdı. Şüpheli elindeki bıçağı zabıtaya savururken, görevli geri çekilmesi sayesinde yaralanmaktan kurtuldu.

Polis ekipleri, çevredeki çocuklar sebebiyle silah kullanamadı. Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri plastik sandalyeleri kalkan yaparak şüpheliyi gözaltına aldı.

28 yaşındaki şüphelinin Maltepe Cezaevinden kısa süre önce tahliye olduğu, yaralama, gasp, hırsızlık gibi suçlardan 15 kaydı olduğu belirtildi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin