Maliye Bakanı hangi yarışma programına teşekkür etti?

Vatandaşın biliçlendirilmesine katkıda bulunan yarışma programına Maliye Bakanlığı'ndan teşekkür geldi...

Google Haberlere Abone ol
Maliye Bakanı hangi yarışma programına teşekkür etti?

Star TV'de yayınlanan Selçuk Yöntem'in sunduğu Büyük Risk, Maliye Bakanlığı'nın vatandaşları kira Beyannameleri ile ilgili bilgilendirmek için ‘’Risk Almaya Değmez’’ teması altında oluşturulan kampanyaya katkıda bulundu.



Maliye Bakanlığının hazırlamış olduğu ve kira geliri elde eden vatandaşların kira beyannamesi vermemesi ya da eksik beyanname vermeleri halinde cezalara maruz kalmamaları için, bilgilendirilmeleri adına oluşturulan bu kampanyaya Büyük Risk ekibi de katkıda bulundu.’’ Kira’’ konu başlığının içerisinde hazırlanan ve kira beyannamesi hakkında sorulan sorular ile vatandaşların bilinçlenmesini amaç edinen Büyük Risk ekibine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek AA ajansına yapmış olduğu açıklamada teşekkür etti.



Maliye Bakanı Şimşek, ”Geçen yıl, ’Önceden Hazırlanmış Kira Beyanname Sistemi’ ile mükellef sayısını artırdık. Bu yıl da beyan döneminin son haftasına vatandaşları bilgilendirmek için dizilerden ve yarışma programlarından faydalanarak kira gelirlerinin beyan edilmesi ile ilgili yayınlar yaptık. Bu çerçevede ”Büyük Risk” adlı popüler yarışmada ’kira” kategorisi altında yarışmacılara kira gelirlerinin beyan edilmesi ile ilgili çeşitli sorular soruldu ‘’ dedi. Vatandaşların bilinçlendirilmesinde katkıda bulunan yarışma programına teşekkür etti.



Büyük Risk’in ‘’Kira’’ konu başlığı altında sormuş olduğu sorulardan bazıları ise şöyle:



Kira gelirlerinin beyan edildiği aydır.



-Mart ayı



Kira vergilerinin ve diğer vergilerin beyanında vatandaşların iletişime geçtikleri çağrı merkezinin adıdır.



-Vergi İletişim Merkezi



Kira vergisini toplayan bakanlığın adıdır.



-Maliye Bakanlığı



İşte Büyük Risk’in Kira konu başlığı altında sorduğu diğer sorular




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin