Malatya Söz'ün haberine göre; Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, milli sporcu Melissa Vargas’a Onur Belgesi verdi.
Gürkan şöyle konuştu:
Bu onuru Türk milletine yaşattınız. Sizlere müteşekkiriz. Akif Bey bizim kadim dostumuz. İşini seven, başarıyı kendine şiar etmiştir. Başarıya ve milletimizin başarıya susamışlığını giderme adına hemşerimiz gece gündüz çalışmıştır. Bize bu güzel gururu yaşattıkları inçin teşekkür ediyorum. Vargas, 44 numaralı forma giyiyor. Malatyalı olmaktan gurur duyduğunu söylüyor. Melisa Malatya’nın ilk ismidir. İsmin anlamı baldır, şekerdir, tatlıdır ve güzeldir.
Gerçek anlamda Malatyalıdır. Malatyalıları her zaman mutlu etmiştir. Malatya türküsünü olimpiyatlarda da en güzel şekilde sergileyecekler.
Filenin Sultanlarının yıldızı Melissa Vargas herkesi duygulandırdı: Kabilesi tarafından kucaklanmayan çocuk, büyüdüğünde sıcaklığı hissedebilmek için köyü yakarSpor
Filenin Sultanları şampiyon oldu. Melissa Vargas en değerli oyuncu seçildi. Melissa Vargas kimdir?Spor