Malatya ve Çanakkale'de deprem oldu. AFAD ve Kandilli Rasathanesi duyurdu: Peş peşe depremler meydana geldi

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan verilere göre Malatya ve Çanakkale merkezli depremler meydana geldi. Gece saatlerinde meydana gelen depremler nedeniyle vatandaşlar korku ve panik yaşadı.

Google Haberlere Abone ol
Malatya ve Çanakkale'de deprem oldu. AFAD ve Kandilli Rasathanesi duyurdu: Peş peşe depremler meydana geldi

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan duyurulara göre Çanakkale ve Malatya merkezli depremler meydana geldi. Gece saatlerinde meydana gelen depremler nedeniyle vatandaşlar korku ve panik yaşadı. Depremler nedeniyle herhangi bir hasar yaşanmadı.

ÇANAKKALE BİGA MERKEZLİ DEPREM!

Kandilli Rasathanesi tarafından yayınlanan verilere göre 16 Kasım saat 06:36'da Çanakkale Biga'da 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem, 11.7 km derinlikte gerçekleşti.

MALATYA'DA PEŞ PEŞE İKİ DEPREM

Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamaya göre saat 01.32 sıralarında Malatya Uluköy merkezli bir deprem meydana geldi. Yerin 5 kilometre altında meydana gelen depremin büyüklüğü ise 4.0 olarak ölçüldü.

Bu depremden dakikalar sonra bir sarsıntı daha gerçekleşti. Yine Kandilli Rasathanesi verilerine göre sabaha karşı 01.58 sıralarında bu kez Malatya Duruldu merkezli yeni bir deprem kaydedildi. Yerin 5 kilometre altında meydana gelen depremin büyüklüğü ise 3.3 olarak ölçüldü. 

Depremler çevre illerden de hissedilirken herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin