'Maide'nin Altın Günü' filminin fragmanı yayınlandı!

Ezgi Mola'nın başrolünde yer aldığı 'Maide'nin Altın Günü' adlı filmin fragmanı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

Google Haberlere Abone ol
'Maide'nin Altın Günü' filminin fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığını TAFF’ın üstlendiği, yönetmenliğini Caner Özyurtlu’nun yaptığı, öyküsü Ezgi Mola’ya ait olan, senaryosunu Serkan Altuniğne ve Çağdaş Dinç’in  kaleme aldığı 'Maide'nin Altın Günü' 8 Aralık’ta vizyona giriyor.



Ezgi Mola'nın başrolünü üstlendiği Maide'nin Altın Günü filminden merakla beklenen ilk görüntüler seyirciyle buluştu. Yayınlanan fragmanda Maide'nin altın gününde çalınan aile yadigarı altınını bulmak için atıldığı maceralardan ilk ipuçları izleyenleri kahkahaya boğdu.



Yeğeni Yağmur'la birlikte  altın  gününe katılan kadınların peşine tek tek düşen Maide'nin sözünü sakınmayan, cevval halleri beğeni topladı.



Maide'nin Altın Günü"nün kısaca hikayesi ise şöyle; Maide, titiz mi titiz, marifetli mi marifetli bir ev kadınıdır. Mahallenin en havalı altın günlerini yapmasıyla meşhurdur. Kısırları, börekleri, eğlencesi dillere destandır. Altın günlerinden birinde Maide'nin aile yadigarı gerdanlığı çalınır. Gerdanlığı bulmak için İstanbul dışından gelen ergen yeğeni Yağmur ile bir liste yaparlar. Güne gelen kadınların tek tekpeşine düşecekleri bu macerada başlarına birbirinden komik olaylar gelecektir.



 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin