Mahsun Kırmızıgül'ün Recep İvedik 7 yorumu sosyal medyayı ikiye böldü

Mahsun Kırmızıgül, Şahan Gökbakar'ın son filmi Recep İvedik 7 filmine öyle bir yorum yaptı ki sosyal medya ikiye bölündü.

Google Haberlere Abone ol
Mahsun Kırmızıgül'ün Recep İvedik 7 yorumu sosyal medyayı ikiye böldü

Şahan Gökbakar'ın filmi "Recep İvedik 7" Disney Plus ekranlarında izleyici ile buluştu. Filme gelen yorumlara bakıldığında kimisi çok beğendi, kimisi hiç beğenmedi. Şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, Recep İvedik 7'ye öyle bir yorum yaptı ki resmen sosyal medyayı ikiye böldü.

'Kemal Sunal filmleri tadı aldım'

Recep İvedik 7 Disney+'da gösterime girdi. Şehir hayatından bunalarak köy hayatına gitmeye karar veren Recep İvedik'in maceraları ele alan film sosyal medyanın gündemine oturdu. Şahan Gökbakar'ın filmde eleştirel yaklaşması Twitter'da gündem olurken, Mahsun Kırmızıgül film hakkında yaptığı yorum takipçilerini ikiye böldü. Kırmızıgül paylaşımında "Şahan, yeni filmi Recep İvedik 7 ile yeni dönemde yapılan komedi işlerinden çok farklı bir filmle karşımızda. Kemal Sunal'ın filmlerindeki tadı aldım. Komedi dünyasında son yıllarda izlediğim en cesur film. İzleyin, hikayeler size çok tanıdık gelecek" dedi.

Tepkiler geldi

Kırmızıgül'ün yorumuna kimi takipçileri destek olurken, kimisi de Kemal Sunal benzetmesine tepki gösterdi.

Mahsun Kırmızıgül'ün Recep İvedik 7 yorumu sosyal medyayı ikiye böldü

Mahsun Kırmızıgül'ün Recep İvedik 7 yorumu sosyal medyayı ikiye böldü - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin