Mahkum 1. Bölüm yayınlandı: Mahkum 1. Bölüm izle FOX TV

FOX TV’nin yeni dizisi Mahkum, dün akşam ilk bölümü ile ekranlara geldi. Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova gibi başarılı isimlerin yer aldığı Mahkum, ilk bölümü ile izleyiciden tam not aldı. MF Yapım tarafından ekranlara gelen dizinin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk otururken, dizinin senaryosunu ise Uğraş Güneş kaleme alıyor. Peki, Mahkum 1. Bölümde ne oldu?

Google Haberlere Abone ol
Mahkum 1. Bölüm yayınlandı: Mahkum 1. Bölüm izle FOX TV

Başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Hayal Köseoğlu ve Onur Tuna gibi isimlerin yer aldığı Mahkum, FOX TV ekranlarında dün akşam izleyici karşısına çıktı. Konusu ve karakterleri ile merak uyandıran dizinin ilk bölümünde; cumhuriyet savcısı olan Onur, Türkiye’nin en güçlü ailelerinden Yesarilerin oğlunun işlediği bir kadın cinayeti dosyasını üstleniyor. Mahkum 1. Bölüm FOX TV izle!
 
MAHKUM İLK BÖLÜMDE NE OLDU?

Mahkum 1. Bölüm yayınlandı: Mahkum 1. Bölüm izle FOX TV

Onurlu bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut; Türkiye’nin en güçlü ailelerinden Yesariler’in oğlu Barış Yesari’nin işlediği kadın cinayeti dosyasını üstlenir.

Mahkum 1. Bölüm yayınlandı: Mahkum 1. Bölüm izle FOX TV - Resim : 2

İşlediği cinayetin üstünü, ailesinden aldığı güçle örtmeye çalışan Barış, karşısında hiç görmediği tarzdan bir savcıyla, Fırat’la karşı karşıya gelir. Fırat tehlikesi büyüdükçe büyür, Barış iyice köşeye sıkışır.

Mahkum 1. Bölüm yayınlandı: Mahkum 1. Bölüm izle FOX TV - Resim : 3

Her ne olursa olsun dosyanın peşini bırakmayan Fırat’ın hayatı, bir gecede kabusa dönüşür. Eşi Zeynep ve kızı Nazlı ile doğum gününü kutladıkları gecenin sabahında gözünü hapishanede açar.

Mahkum 1. Bölüm yayınlandı: Mahkum 1. Bölüm izle FOX TV - Resim : 4

Zeynep’in ve kızı Nazlı’nın cinayet zanlısı olarak yargılanmaktadır. Fakat Fırat geriye dönük hiçbir şey hatırlamaz…

Mahkum 1. bölüm FULL İZLE FOX TV

MAHKUM DİZİSİ KONUSU

Mahkum 1. Bölüm yayınlandı: Mahkum 1. Bölüm izle FOX TV - Resim : 6

Fırat Bulut, İstanbul Adliye'sinde görevli bir cumhuriyet savcısıdır. Başarılı bir savcı olan Fırat, eşi Zeynep ve beş yaşındaki kızı Nazlı'yla mutlu bir hayat yaşar. Ancak bir gün uyandığında son dört ayda olanları hiçbir şekilde hatırlamadan kendisini cezaevinde bulur.

Mahkum 1. Bölüm yayınlandı: Mahkum 1. Bölüm izle FOX TV - Resim : 7

En son anısı, kızının doğum gününü kutladığı gecedir. Şok ve dehşet içinde, karısını ve kızını öldürmekle suçlandığını fark eder. İkinci duruşması yaklaşmaktadır ve müebbet cezasına çarptırılmıştır.Karısını ve kızını gerçekten öldürmüş müdür?

Mahkum 1. Bölüm yayınlandı: Mahkum 1. Bölüm izle FOX TV - Resim : 8

Cumhuriyet savcısı Fırat Bulut’un hapsedilmesinden önce araştırdığı en son dava, ülkenin en önce gelen ailelerinden olan Yesari'lerin halefleri olan ikiz kardeşlerden, Barış Yesari'nin davasıdır.. Barış Yesari'nin evinde bir genç kız öldürmüştür.

Mahkum 1. Bölüm yayınlandı: Mahkum 1. Bölüm izle FOX TV - Resim : 9

Hafızası geçici olarak mı yoksa sonsuza dek mi kaybolmuştur teşhis konulamayan Fırat Bulut, masumiyetini kanıtlamak için hem hatırlamak, hem hayatta kalmak hem de cezaevinden kaçmak zorundadır.

MAHKUM DİZİSİ OYUNCULARI

Mahkum 1. Bölüm yayınlandı: Mahkum 1. Bölüm izle FOX TV - Resim : 10

Onur Tuna – Fırat Bulut

İsmail Hacıoğlu – Savaş Yesari/Barış Yesari

Seray Kaya – Cemre Uysal

Melike İpek Yalova – Büge Yesari

Hayal Köseoğlu - Sasha

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin