Mahkeme kararı, oyuncuyu öfkelendirdi!

Şahnaz Çakıralp, tazminat ödeyeceği ile ilgili söylentilere cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Mahkeme kararı, oyuncuyu öfkelendirdi!

Göz cerrahı Prof. Dr. Murat Öncel’den henüz boşanmadığını söyleyen oyuncu Şahnaz Çakıralp, tazminat ödeyeceği ile ilgili söylentilere cevap verdi.



Göz cerrahı Prof. Dr. Murat Öncel’den henüz boşanmadığını söyleyen oyuncu Şahnaz Çakıralp, tazminat ödeyeceği ile ilgili söylentilere cevap verdi. Göz cerrahı Prof. Dr. Murat Öncel ile evli olan oyuncu Şahnaz Çakıralp’in 2 yıldır çekişmeli olarak devam eden boşanma davası nihayet sonuçlanmıştı. Çakıralp’in kocasına 50 bin lira ödemesine karar verilen davada, 3 milyon lira ve 50 bin lira aylık nafaka isteyen oyuncu, ancak 7 bin liralık tedbir nafakası alabildi. Ancak kararla ilgili medyada çıkan habere tepkili olan oyuncu, sosyal medya üzerinden tepkisini ortaya koydu.



"HEM MAHKEME BENİ HAKLI BULACAK, HEM BANA TAZMİNAT ÖDETECEK"



"Hem mahkeme beni haklı bulacak, hem bana tazminat ödetecek" diye sitem eden Çakıralp, "Benim açtığım boşanma davası kabul edildiği için boşanmama karar verildi. Davanın kabulü, benim haklı olduğumun kanıtıdır. Benim ona tazminat ödemem işin garip tarafı. Eğer davam reddedilseydi ona tazminat ödemem gerekebilirdi. Hem mahkeme beni haklı bulacak hem bana tazminat ödetecek! Aramızdaki dava bitmedi, yargıtayda devam edecek. Boşanma kararı verildi ama henüz boşanma gerçekleşmedi çünkü davaya yargıtayda devam edilecek" ifadelerini kullandı. İHA




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin