Mahfi Eğilmez'den Filenin Sultanları'na tarifeli uçak yorumu. Beğenen alkışlar beğenmeyen susarsa...

Ekonomist Mahfi Eğilmez, Sırbistan'ı 3-2 yenerek Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları'nın ülkeye tarifeli uçakla dönmesi hakkında paylaşım yaptı. 

Google Haberlere Abone ol
Mahfi Eğilmez'den Filenin Sultanları'na tarifeli uçak yorumu. Beğenen alkışlar beğenmeyen susarsa...

Filenin Sultanları CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı 3-2 mağlup ederek şampiyon oldu ve sosyal medyanın zirvesine oturdu.

Türkiye'ye gurur dolu anlar yaşatan Filenin Sultanları tarihi zaferin coşkusunu yaşarken ülkeye tarifeli uçakla döndü.

Filenin Sultanları'na maç boyunca sosyal medyadan desteğini eksik etmeyen ünlü Ekonomist Mahfi Eğilmez, başarılı sporcuların ülkeye tarifeli uçakla dönmesi hakkında yorum yaptı.

"KİMSEYE BORÇLU OLMAMAK İYİDİR"

Mahfi Eğilmez, Filenin Sultanları'nın Türkiye'ye tarifeli uçakla dönmesi hakkında şu yazıyı yazdı: "Çok kişi kızların özel uçak yerine tarifeli uçakla gelmesine gönül koymuş. Bence böylesi daha iyi oldu. Kimseye borçlu olmamak iyidir."

Mahfi Eğilmez'den Filenin Sultanları'na tarifeli uçak yorumu. Beğenen alkışlar beğenmeyen susarsa...

"BEĞENEN ALKIŞLAR BEĞENMEYEN SUSARSA..."

Yorumuna devam eden Mahfi Eğilmez şunları yazdı: "Ödül konusundaki düşüncemi de değiştirdim: Beğenen alkışlar, beğenmeyen susarsa kızlara en büyük ödülü vermiş olacağız."

Mahfi Eğilmez'den Filenin Sultanları'na tarifeli uçak yorumu. Beğenen alkışlar beğenmeyen susarsa... - Resim : 2

KAPTAN PİLOTTAN ANLAMLI KONUŞMA: "85 MİLYONU GURURLANDIRDINIZ"

Uçağın pilotu Filenin Sultanlarını şu konuşmayla karşıladı: “Çok önemli konuklarımız var. Dün yine bayrağımızı gururla dalgalandırarak, cumhuriyetimizin 100. yılında tüm Türkiye’yi sevince boğan, Türk kadının gücünü tüm dünyaya gösteren, Avrupa şampiyonu olan kadın milli voleybol takımımız bizlerle birlikte. Mücadeleniz, başarılarınız ile 85 milyonu gururlandırdınız. Bize tarifi zor bu güzel duyguları yaşatan oyuncularımızı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyor ve İstiklal marşımızı mutluluk gözyaşlarıyla okumamızı sağladığınız için sizlere teşekkür ediyoruz.” 

Mahfi Eğilmez'den Filenin Sultanları'na tarifeli uçak yorumu. Beğenen alkışlar beğenmeyen susarsa... - Resim : 3

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin