Magazincilerin tweet kavgasında silahlar patladı

Bursa'da yaşayan magazincilerin kavgası karakolda son buldu.

Google Haberlere Abone ol
Magazincilerin tweet kavgasında silahlar patladı

Bursa'da, magazin dergisi sahibi Sinan Özdemir, bir başka dergide röportajlar yapan Şebnem Sakder Yılmaz hakkında iddiaya göre sosyal medya üzerinden hakaret içeren mesajlar attı. Mesajlara tepki gösteren Şebnem Sakder Yılmaz’ın eşi Levent Yılmaz, bürosuna gittiği Sinan Özdemir ile tartıştıktan sonra kurusıkı tabancayla ateş etti. 



Olay, dün akşam merkez Osmangazi İlçesi Kükürtlü Mahallesi Bademli Sokak’ta, meydana geldi. Bursa’da yayınlanan bir magazin dergisi sahibi olan Sinan Özdemir, iddiaya göre, başka bir dergide röportajlar yapan evli bir çocuk annesi Şebnem Sakder Yılmaz'a Twitter üzerinden hakaret içeren mesajlar yayınladı. Eşi için yazılan tweetleri gören Şebnem Sakder Yılmaz'ın eşi Levent Yılmaz, iki kuru sıkı tabanca ile mesajları yazan Sinan Özdenir'in Kükürtlü Mahallesi Badem Sokak’ta bulunan dergisinin bürosuna gitti.



Bu arada tartışma kavgaya dönünce Levent Yılmaz, kurusıkı tabanca ile ateş etti. Komşularının polisi aramasıyla olay yerine gelen ekipler Levent Yılmaz'ı etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Yılmaz'ın aracında yapılan aramada 1 av tüfeği ele geçirildi. Çekirge Polis merkezi’ne götürülen Levent Yılmaz ve Sinan Özdemir'in birbirlerinden şikayetçi oldu. 



Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (DHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin