Magazin gündeminde bu ay en çok o isimler konuşuldu!

Haziran ayında magazin ve sanat dünyasının öne çıkan konu ve isimleri belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Magazin gündeminde bu ay en çok o isimler konuşuldu!

Medya Takip Merkezi (MTM), Magazin Gazetecileri Derneği için yaptığı araştırmada Haziran ayında magazin ve sanat dünyasının öne çıkan konularını belirledi. Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden usta oyuncu Nezih Tuncay’ın ölüm haberi, sanat camiasına olduğu kadar sevenlerine de üzüntü yaşattı. Diğer yandan ülkeyi yasa boğan terör saldırısına karşı ünlü isimler sessiz kalmayarak sosyal medya hesaplarından terörü lanetleyen paylaşımlarda bulundular. Rapora göre Acun Ilıcalı, Mustafa Ceceli ve Demet Akalın magazin basınında öne çıkan ünlüler arasındaydı. İşte araştırmanın detayları…



Ayın son günlerinde Yeşilçam’ın usta oyuncularından Nezih Tuncay’dan kötü haber geldi. Sağlık sorunları nedeniyle bir süredir tedavi gören 72 yaşındaki Nezih Tuncay hayatını kaybetti. Sanatçının ölüm haberini Tuncay’ın oğlu sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Tuncay’ın vefatı, 570 haberde yer aldı.



Medya Takip Merkezi’nin hazırladığı Haziran ayı raporuna göre, ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, 4 bin 535 habere konu olarak listenin ilk sırasında yer aldı. Ilıcalı, Survivor yarışma programında yarı final eleme heyecanı yaşandığı sırada, İstanbul havalimanında yaşanan terör olayı nedeniyle yayını yarıda keserek programı erken bitirdi.



Listenin ikinci sırasında Mustafa Ceceli, 2 bin 673 haberle yer aldı. Sosyal medya hesabı üzerinde bir takipçisiyle polemiğe girerek sert sözlerde bulunan Ceceli, daha sonra Twitter hesabında diğer takipçilerinden özür dileyen açıklamasıyla dikkat çekti.



Listenin üçüncü sırasında Demet Akalın, Instagram hesabında yaptığı paylaşımla sevenlerini üzdü. Salgın nedeniyle hastaneye kaldırılan Akalın, 2 bin 539 habere konu oldu.



Magazin gündeminde bu ay en çok o isimler konuşuldu!



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin