Maganda kurşunu bir can daha aldı. Şah damarından vurulan genç öldü

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep'te sokakta çıkan iki grup arasındaki kavgada silahın ateşlenmesiyle dükkan önündeki Selçuk Dayan şah damarından vurulmuştu. Ağır yaralanan Sayan, 7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Maganda kurşunu bir can daha aldı. Şah damarından vurulan genç öldü
İHA

Gaziantep Şahinbey ilçesi Gaziler Caddesi’nde 11 Kasım 2023 günü akşam saatlerinde talihsiz bir olay yaşandı.

Söylenenlere göre alışveriş yoğunluğunun yüksek olduğu caddede iki grup henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü kavga etmeye başladı.

Kavganın kısa sürede büyümesiyle silahlar çekildi ve kurşunlardan biri, kavga anında dükkanın önünde bekleyen 29 yaşındaki Selçuk Dayan’ın ah damarına isabet etti.

Maganda kurşunu bir can daha aldı. Şah damarından vurulan genç öldü

7 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Vurulduktan sonra boğazını tutarak acıyla kıvranan Dayan'ın yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Olayın ardından ağır yaralı olarak Olay sonrası Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesine hastanesine kaldırılan Dayan, 7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Dayan'ın cansız bedeni, Gaziantep Adli Tıp Kurumunda tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Cenazeyi teslim alan yakınları ise gözyaşı döktü.

GERİYE HALAY GÖRÜNTÜLERİ KALDI

İlgisi olmadığı kavgada boynundan vurularak hayatını kaybeden Dayan'dan geriye, acılı bir aile ile bir düğünde çekilmiş halay görüntüleri kaldı. Dayan'ın bir yakının düğününde davul zurna eşliğinde halay çektiği görüntüler ise yürekleri burktu.

Bir şahsın gözaltına alındığı olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin