Madrid'de izdiham, İstanbul'da...

Madrid’de 2 bin kişinin karşıladığı Can Yaman, İstanbul’a önceki gün döndü ama aynı ilgiyi göremedi. Oyuncu, bu durumun nedenini soran muhabirlere Kolombiyalı futbolcu Falcao’yu örnek gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Madrid'de izdiham, İstanbul'da...

Bir televizyon kanalının davetlisi olarak gittiği Madrid’de büyük ilgiyle karşılanan ünlü oyuncu Can Yaman, önceki akşam İstanbul’a döndü.

Ancak oyuncu, aynı ilgiyi burada bulamadı. İstanbul Havalimanı’ndan menajeriyle ayrılırken görüntülenen Yaman, muhabirlerin “Burada neden aynı ilgiyi görmediniz” sorusuna şöyle yanıt verdi:

“Falcao buraya geldiğinde karşılandı. Kolombiya’da karşılanıyor mu? Bu enteresan bir konu zaten.

Napoli’ye gittiğimizde otel yetkilileri bana ‘Buraya Maradona da geliyor ama böyle izdiham olmadı’ dedi. Bir Türk oyuncunun bu şekilde karşılanması, Haluk Bilginer’in de dediği gibi ‘kendi adıma değil ülkem adına çok gurur verici’. Biraz da bu milli duygularla bakmak lazım. Ne güzel ki böyle bir şey oluyor.”

Can Yaman’dan Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması

İspanya'ya gittiğinde şaşırtıcı bir ilgiyle karşılaşan Can Yaman, kendisiyle aynı saatlerde Kıvanç Tatlıtuğ’un da Madrid’de olduğu hatırlatılınca, "Ne yapayım arkadaşlar?" diye tepki verdi.

'Kıvanç beyin dizileri satıldı mı araştırmak lazım'

Can Yaman, aynı tarihlerde Kıvanç Tatlıtuğ'un da orada olmasıyla ilgili “Ne yapayım arkadaşlar, Kıvanç abinin dizileri İspanya'ya satıldı mı bilmiyorum. Eğer satıldıysa öyle olur satılmadıysa yapacak bir şey yok. Başka bir oyuncunun dizisi izlenmiyorsa orada ünlü olması mümkün değil zaten. Benim dizilerim orada çok izleniyor” dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin