Madonna'nın Marilyn Monroe için verdiği bu pozlar kızdırdı

Marilyn Monroe'nun ölümünü yeniden canlandıran 63 yaşındaki Madonna'nın, verdiği bu pozlar büyük tepki çekti. Söz konusu pozlar Monroe'nun 36 yaşındaki beklenmedik ölümünden 6 hafta önce Bert Stern'ün çektiği fotoğraflardan ilham alınarak oluşturulmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Madonna'nın Marilyn Monroe için verdiği bu pozlar kızdırdı

ABD'li sinema efsanesi Marilyn Monroe'nun 1962'deki ölümünü yeniden canlandıran Madonna "iğrenç ve uygunsuz" bulunan fotoğraflar nedeniyle eleştiri yağmuruna tutuldu. 

Independent Türkçe'nin haberine göre Amerikalı pop yıldızı Madonna'nın verdiği pozları eleştiren bir kişi şu ifadeleri kullandı: Sapkın ve ürkütücü bir nedenden dolayı Madonna, Marilyn Monroe'nun ölüm döşeğini yeniden yaratmaya verir.

Bir diğeriyse şu şekilde yanıt verdi: Iyy. İğrenç ve uygunsuz.

Madonna'nın Marilyn Monroe için verdiği bu pozlar kızdırdı

Ölümünden ilham alınarak çekildi

V dergisinin yeni sayısı için 63 yaşındaki şarkıcı, fotoğrafçı Steven Klein'a poz verdi. 

Söz konusu pozlar Monroe'nun 36 yaşındaki beklenmedik ölümünden 6 hafta önce Bert Stern'ün çektiği fotoğraflardan ilham alınarak oluşturuldu. 

Madonna'nın Marilyn Monroe için verdiği bu pozlar kızdırdı - Resim : 2

Fotoğraların birinde şarkıcı bir şiltenin üstünde poposu açık biçimde yüzüstü uzanırken bir diğerindeyse komodinin üzerinde birçok reçeteli ilaç olduğu görülüyor.  

Monroe evinde ölü bulunduğunda önceki gece aşırı dozda hap aldığı iddia edilmişti. 

Madonna'nın Marilyn Monroe için verdiği bu pozlar kızdırdı - Resim : 3

Fotoğrafları eleştiren bir Twitter kullanıcısı da şunları söyledi: Hâlâ bu kadar ilgiye ihtiyaç duymak üzücü olmalı. Ve bu çok iğrenç.

People'ın aktardığına göreyse şarkıcı dergiye verdiği röportajdaysa şunları söyledi: Zamanın sınırlarını ve ne zaman durmam gerektiğini hiç düşünmüyorum. Bu sadece son derece cahil kişiler bana, 'Arkanıza yaslanıp tüm başarınızın ve elde ettiğiniz her şeyin tadını çıkarıp emekli olmaya hak kazandığınızı düşünmüyor musunuz?' diye sorduğunda aklıma geliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin