Maddi imkanları yeterli olmayan hastalara ücretsiz kulak burun boğaz muayenesi

Soğuk havalar geldi, hastalıklar kapıyı çaldı. Maddi yetersizlik yaşayan ihtiyaç sahipleri için kaçmayacak ücretsiz kulak burun boğaz muayenesi fırsatı geldi. Operatör Doktor Seçil Uçar her hafta belirli gün ve saatlerde kapılarını maddi durumu elverişsiz hastalarına açıyor. Randevu almak için ise telefonla aramak yeterli...

Google Haberlere Abone ol
Maddi imkanları yeterli olmayan hastalara ücretsiz kulak burun boğaz muayenesi

Kışın gelmesi havaların soğumasıyla beraber hastalık şikayetleri de artıyor. Kulak Burun Boğaz Doktoru ve Boyun Cerrahisi Opr. Dr. Seçil Uçar bu konuyla ilgili bir proje başlattı.

Op. Dr. Uçar, her hafta Çarşamba günü saat 12.00 - 14.00 saatleri arasında maddi zorluk yaşayan ihtiyaç sahibi 3 hastaya ücretsiz muayene imkanı veriyor. Bu imkandan yararlanmak için sadece telefonla randevu almak yeterli.

Ücretsiz olarak bu olanaktan yararlanmak isteyenlerin 0530 926 40 69 numaralı telefonu arayarak randevu alması yeterli.

TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYMAYA KARAR VERDİK

Projesiyle sağlık hizmetine erişemeyen hastalara destek olmayı amaçladığını kaydeden Dr. Uçar, şöyle konuştu: “Kliniğimde insanların şifa bulması, mutlu ayrılması benim için çok önemli. Ekonomik krizin çok hissedildiği bu günlerde biz de klinik olarak taşın altına elimizi koymaya karar verdik. Daha çok yüz estetik işlemlerin yapıldığı kliniğimizde, haftanın bir günü ücretsiz KBB muayenesi yapacağız. Maddi olarak imkanı olmayan insanlara da kapımızı açıyoruz. Her Çarşamba saat 12.00- 14.00 arası ihtiyacı olan 3 hastaya muayene yapacağız. Bu kampanyada hiçbir maddi beklentimiz yoktur, tek amacımız insanlara faydalı olmak, şifa olmaktır.”

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin