Maç kadrosuna alınmayan Nicolo Zaniolo'nun ayrılığı artık kesin. Galatasaray tarihine geçecek transfer bedeli

Avrupa'dan birçok talibi olan Nicolo Zaniolo artık Galatasaray kariyerindeki son günlerini yaşıyor. Galatasaray, Premier Lig ekibi Aston Villa'nın satın alma opsiyonlu kiralama teklifini kabul etti.

Google Haberlere Abone ol
Maç kadrosuna alınmayan Nicolo Zaniolo'nun ayrılığı artık kesin. Galatasaray tarihine geçecek transfer bedeli

Galatasaray'a imza attığı günden bu yana gündemden düşmeyen Nicolo Zaniolo, sarı-kırmızılı formaya veda etmeye hazırlanıyor.

Transferi Avrupa'da büyük sükse yaratan ve Fenerbahçe derbisinde attığı gollerle kalitesini çok net ortaya koyan Nicolo Zaniolo'ya Avrupa'dan teklifler yağmaya devam ediyor.

Tete'nin transferinden sonra takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılan Nicolo Zaniolo, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında oynanacak Kayserispor maçının kadrosuna da dahil edilmedi.

ASTON VILLA'DAN TEKLİF GELDİ

Başta Juventus ve Suudi Arabistan kulüpleri olmak üzere birçok takımdan transferi teklifi alan Nicolo Zaniolo'nun yeni adresi ise belli oldu.

Galatasaray kurmayları Aston Villa'nın, Nicolo Zaniolo için satın alma opsiyonlu 20 milyon Euro'luk teklifini kabul etti. Aston Villa ayrıca 3 milyon Euro kiralama bedeli, 7 milyon Euro bonus ve oyuncunun tüm maaşının karşılanmasını da içeren bir transfer paketi teklifi sundu.

Nicolo Zaniolo, Galatasaray formasıyla 12 maçta 5 kez gol sevinci yaşarken 1 asist yaptı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin