Maaşlara yapılacak zam oranını canlı yayında açıkladı. Memur, memur emeklisi, emekliler ve asgari ücretliler temmuzda ne kadar zam alacak?

Milyonlarca çalışan, emekli, memur ve memur emeklisinin merak ettiği soruya canlı yayında cevap verdi. Temmuz ayının yaklaşmasıyla birlikte memur, memur emeklisi, emekliler ve asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? Merak edilen soruyu yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
Maaşlara yapılacak zam oranını canlı yayında açıkladı. Memur, memur emeklisi, emekliler ve asgari ücretliler temmuzda ne kadar zam alacak?

Gözler temmuz ayında yapılacak olan zam oranlarında. 

Memur maaşları, memur emeklisi, emekliler ve asgari ücretlilere ne kadar zam gelecek? Hükümet cephesinden bu konuda olumlu açıklamalar gelirken, oranlar da merak ediliyor.

tv100'de 10'dan 12'ye programında Kerem Kırçuval'ın sorularını yanıtlayan Yeminli Mali Müşavir Muhammet Bayram, temmuz ayında çalışanlara ne kadar maaş zammı yapılacağını açıkladı.

Bayram, "Asgari ücretlilere bir önceki dönemde %100’lük bir artış yapılmıştı, tarihi bir rekordu dolar bazında. Sayın bakanın ilk yaptığı açıklamalarda 19’lar seviyesindeydi. Şu anda 21’ler seviyesine geldi dolar yani temmuz ayı içerisinde dolar kurunun biraz daha yükselmesiyle beraber aslında bizim yaptığımız hesaplamalara uyacak gibi gözüküyor." dedi.

İşte yapılan o açıklama

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin