Lütfü Türkkan'dan manidar paylaşım! Barış Yarkadaş 'kamuoyu ilk kez duyacak' diyerek tv100'de kulis bilgisini açıklamıştı

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'ın Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in partide cumhurbaşkanı adaylığının ciddi bir biçimde tartışıldığını ifade etmesi üzerine İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Lütfü Türkkan'dan manidar paylaşım! Barış Yarkadaş 'kamuoyu ilk kez duyacak' diyerek tv100'de kulis bilgisini açıklamıştı

tv100'ün ses getiren programı Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, "Bir grup İYİ Partili ile görüştüm. Buradan tv100 izleyicileri ve kamuoyu ilk kez duyacak. Meral Hanım’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı ciddi bir ihtimal olarak İYİ Parti içinde çok güçlü bir biçimde tartışılıyor. Konuştuğum İYİ Partililerin söylediği şey ‘Sayın Kılıçdaroğlu adaylığına ilişkin güçlü mesajlar verdikten sonra AK Parti’den muhalefet akan oylarda bir kesinti oldu. Bir grup AK Partili de partisine geri gitti. Meral Hanım Kemal Bey’in adaylığı karşısında kendi adaylığını ilan edebilir’ diyorlar. Meral Hanım aday olursa kimsenin şaşırmaması gerektiğini söylüyorlar. Bu çok sağlam birkaç kaynaktan doğrulattığım bir bilgidir." ifadelerini kullanmıştı.

'Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı olduğu bir Türkiye hayal edin. Dünya bile çok güzel, yalnız Türkiye değil..!'

Yarkadaş'ın ilk kez tv100 ekranlarında kamuoyuna açıkladığı kulis bilgisi büyük ses getirirken İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Türkkan, gazeteci Cüneyt Özdemir'in Twitter hesabından yaptığı "Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı kim olmalı?" anketinin fotoğrafını kendi hesabından paylaştı.

470 bin kişinin oy kullandığı, Meral Akşener'in yüzde 40 oy olmasını vurgulayan 
Türkkan paylaşımına, "Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı olduğu bir Türkiye hayal edin. Dünya bile çok güzel, yalnız Türkiye değil..!" notunu düştü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin