Luis Nani attı, Adana Demirspor sahasında Trabzonspor'u tek golle yıktı

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor sahasında ağırladığı Trabzonspor'u, Luis Nani'nin 29. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Google Haberlere Abone ol
Luis Nani attı, Adana Demirspor sahasında Trabzonspor'u tek golle yıktı

Trendyol Süper Lig'de 8. haftanın en dikkat maçlarından biri olan mücadelede Adana Demirspor ve Trabzonspor karşı karşıya geldi.

Müthiş bir mücadeleye sahne olan maçı Adana Demirspor, Portekizli yıldızı Luis Nani'nin 29. dakikada attığı golle 1-0 kazanmayı başardı. Adana Demirspor bu sonuçla üst üste üçüncü galibiyetini alarak puanını 17'ye yükseltti. Trabzonspor ise 12 puanda kaldı.

Adana Demirspor milli aranın ardından Karagümrük deplasmanına konuk olacak. Trabzonspor ise evinde Alanyaspor'u ağırlayacak.

İÇ SAHADA İYİ GİDİŞAT DEVAM ETTİ

Bu sezon sahasında oynadığı beşinci maçı da kazanmayı başaran Adana Demirspor geçtiğimiz sezondan kalan alışkanlığını devam ettirdi. Adana Demirspor bu süreçte sahasında; Çaykur Rizespor, Pendikspor, Beşiktaş ve Alanyaspor'u mağlup etmeyi başardı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

7' Onuachu'nun gönderdiği topla buluşan Fountas'ın sol kanattan ceza sahasına girdikten sonra yaptığı vuruşta top yan ağlarda kaldı.

10' Svensson sağ kanattan pasında ceza yayı önünde topla buluşan Niang'ın vuruşunda kaleci Uğurcan Çakır sol tarafa uzanarak topu kornere çeldi.

15' Emre Akbaba'nın ceza sahası dışı uzak mesafeden şutunda kaleci Uğurcan Çakır'ın müdahalesiyle top oyun alanına geri döndü.

Luis Nani attı, Adana Demirspor sahasında Trabzonspor'u tek golle yıktı

18' Trabzonspor atağa kalkarken topu kapan Niang'ın sol çapraz uzak mesafeden vuruşunda kaleci Uğurcan Çakır sol tarafa uzanarak topu kornere çeldi.

29' Adana Demirspor öne geçti.Yusuf Sarı'nın sol çaprazdan ortasında kaleci Uğurcan Çakır yatarak topu uzaklaştırmaya çalıştı. Dönen topu önünde bulan Nani'nin vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0

40' Bakasetas'ın pasında topu önünde bulan Visca, ceza sahasına girdi. Kaleci Ertaç Özbir ile karşı karşıya kalacağı sırada savunmanın müdahalesiyle pozisyonunun kaybetti.

43' Belhanda'nın sol kanattan sağ kanata gönderdiği pasta topa hakim olan Yusuf Sarı’nın ceza sahasına girdikten sonra yaptığı vuruşta top direğe çarpıp dışarı çıktı.

55' Berat'ın uzun topuna hareketlenen Fountas, soldan içeriye doğru gönderdi. Onuachu topu iyi kontrol ederken dönüp vuruşunu yaptı ancak pozisyondan sonuç alamadı. Top auta gitti.

60' Bakasetas'ın kullandığı serbest vuruş barajdan sekip altı pasın içinde Onuachu'nun önünde kaldı. Onuachu'nun vuruşunda top yandan auta gitti.

82' Balotelli'nin attığı gol ofsayt nedeniyle geçerlilik kazanmadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin