Lugano maçı öncesi sakatlık depremi. Beşiktaş'ın iki önemli ismi kritik maçta forma giyemeyecek

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde iki maçına çıkacak olan Beşiktaş'a, Mert Günok ve Gedson Fernandes'ten kötü haber geldi. Şenol Güneş, Mert Günok ve Gedson Fernandes'in kritik maçta forma giyemeyeceğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Lugano maçı öncesi sakatlık depremi. Beşiktaş'ın iki önemli ismi kritik maçta forma giyemeyecek

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nda yarın İsviçre temsilcisi Lugano'yu ağırlayacak olan Beşiktaş'ta, Mert Günok ve Gedson Fernandes şoku yaşandı.

Lugano maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Şenol Güneş, ''Gedson bileğinden bir sakatlık geçirdi, yarın olmayacak. Pazar günü de olmayacak gibi görünüyor. Mert de yarın ve pazar günü olmayacak. Ayağında bir güçsüzlük var'' ifadelerini kullandı.

ONANA HAKKINDA AÇIKLAMA

Şenol Güneş takımın eleştirilen isimlerinden birisi olan Jean Onana hakkında ise, ''Onana bir dalgalanma geçirdi. Oyun esnasında pozisyon alışlarında ve topu kullanışlarında bir eksiklik gördük. Yok olacak bir oyuncu değil asla. Orada benim oynattığım bir oyuncu da var zaten. Amir çok iyi oynuyor. Aynı oyuncular değiller. Onana şu anda oynama açısından geride diyebiliriz'' şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin