'Love İstanbul' projesi görkemli bir partiyle tanıtıldı

Time Out İstanbul, çok konuşulacak global bir projeye imza atıyor.

Google Haberlere Abone ol
'Love İstanbul' projesi görkemli bir partiyle tanıtıldı

Time Out İstanbul, yeni sezonda şehri ele geçirecek ve çok konuşulacak global bir projeye imza atıyor: Love İstanbul!



"Love İstanbul tanıtım gecesinden kareler" Galerisine Göz At



Dünyada 50. yılını kutlayan Time Out dergisinin New York, Londra, Tokyo, Lizbon ve Paris’te büyük ilgi gören projesi şimdi İstanbul’u ele geçiriyor. “Love İstanbul” ile şehrin çok sevilen, gizli kalmış veya keşfedilmeyi bekleyen yeme-içme, kültür sanat mekanları, dükkanları ve tarihi hazineleri keşif haritasına, kırmızı kalplerle eklenecek.



'Love İstanbul' projesi görkemli bir partiyle tanıtıldı



Okuyucuların, semt elçilerinin, mekan sahiplerinin ve mahalle sakinlerinin katkılarıyla hazırlanacak listeler de İstanbul’u baştan sona keşfetmek için harika bir olanak sağlayacak. İstanbulluların da aday gösterme ve oylama sürecine dahil olacağı Love İstanbul Ödülleri Aralık 2019’da görkemli bir törenle sahiplerini bulacak.



Heyecanla beklenen proje, 25 Eylül Çarşamba günü Setup’da düzenlenen görkemli bir partiyle tanıtıldı. Geceye Meltem Cumbul, Gonca Vuslateri, Somer Sivrioğlu, Jabbar ve Uğur Kurul gibi ünlü simalar katıldı.



'Love İstanbul' projesi görkemli bir partiyle tanıtıldı - Resim : 2



Time Out İstanbul’un ödüllerle taçlandıracağı 'Love İstanbul' projesi için geri sayım başladı… Poje, İstanbul’un 39 ilçesinde en sevilen yeme-içme, kültür-sanat mekanları, dükkanları ve kent simgelerini listeleyecek ve şehrin tarihine not düşecek. Bu dev birikim Time Out İstanbul yazarları, okuyucuları, semt elçileri, mahalle sakinleri ve mekan sahiplerinin katkılarıyla hazırlanacak. İlçeler en sevilen dükkan, sanat-kültür-etkinlik mekanı, aile-keyif-spor mekanı, kent simgeleri ve yeme-içme mekanı kategorilerinde yarışacaklar. Şehrin en popüler isimlerinden gizli kalmış kahramanlarına, İstanbul tüm güzelliğiyle bir kez daha başrolde olacak. Love İstanbul Ödülleri, İstanbulluların oyları ile sahiplerini bulacak. Heyecanla beklenen projenin tanıtım partisi ise görkemli bir sokak partisiyle şehrin popüler mekanlarından Setup’da gerçekleşti. Geceye Meltem Cumbul, Gonca Vuslateri, Somer Sivrioğlu, Jabbar ve Uğur Kurul gibi ünlü simalar da katıldı.



'Love İstanbul' projesi görkemli bir partiyle tanıtıldı - Resim : 3



Ana partnerliğini Ford’un üstlendiği ve Birlikte Güzel’in desteğiyle gerçekleşen projenin diğer partnerleri ise Yapı Kredi’nin alışveriş deneyimini dijitalleştirerek kişiselleştiren ve kolaylaştıran mobil bankacılık uygulaması World Mobil ve Paha Biçilemez İstanbul ile şehirde alışılmışın dışında deneyimler sunan Mastercard.



Kazananları İstanbullular belirleyecek



Heyecanla beklenen Love İstanbul için aday gösterme ve oylama süreci 1 Ekim’de başlayacak. Loveistanbulodulleri.com adresi üzerinden gerçekleşecek oylama, Kasım ayı sonuna kadar devam edecek.



İstanbullular, 1 Ekim'den itibaren yayına geçecek loveistanbulodulleri.com adresi üzerinden yaşadıkları semtin en sevdikleri mekan ve işletmelerini aday göstererek seçimlere yön verebilecek; adaylıklar ve yeni mekanlar ekleyerek oylamayı zenginleştirebilecek. Oylamaya sunulacak final listesinde en çok oy alarak birinciliğe hak kazananlar, Aralık 2019’da düzenlenecek özel bir partiyle ödüllerini alacak. Zengin içerikli video ve sosyal medya paylaşımlarıyla tüm İstanbul’u kanatları altına alan Love İstanbul projesi, şehre dair en kapsamlı ağı oluşturacak.



'Love İstanbul' projesi görkemli bir partiyle tanıtıldı - Resim : 4



Time Out İstanbul’un yepyeni global projesi Love İstanbul, İstanbul’un kalp atışlarını hızlandıracak. Siz de İstanbul’da yaşamanın mutluluğunu, keşfini ve unutulmaz anlarını bizimle paylaşabilir, bu özel şehre olan sevginizi gösterebilirsiniz. Favori duraklarınızı aday göstermek ve oylamak için adres: loveistanbulodulleri.com



'Love İstanbul' projesi görkemli bir partiyle tanıtıldı - Resim : 5


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin