L'Oréal, Universum 'Dünyanın En Çok Tercih Edilen Şirketleri' listesinde ilk 10'da yer aldı

Genç yetenek araştırmalarının küresel lideri Universum, “Dünyanın En Çok Tercih Edilen Şirketleri” listesini yayınladı. L'Oréal, Universum 2020 küresel sıralamasında ilk 10’da yer alarak Avrupa’dan listeye giren tek şirket olmayı başardı. Öğrenciler ve yeni mezunlar tarafından yapılan oylamayla belirlenen liste, gençlerin iş yaşamında ne beklediğini ve şirketlerin nasıl bir algısı olduğunu gözler önüne seriyor.

Google Haberlere Abone ol
L'Oréal, Universum 'Dünyanın En Çok Tercih Edilen Şirketleri' listesinde ilk 10'da yer aldı

L'Oréal, Universum 2020 küresel sıralamasında işletme öğrencilerinin ve mezunlarının en çok tercih ettiği şirketler sıralamasında ilk 10’da yer aldı. 2019'dan bu yana iki sıra birden yükselme başarısı gösteren L'Oréal, bu prestijli sıralamada ilk 10'da yer alan tek Avrupalı şirket oldu.

Ekim 2019 ile Mart 2020 arasında, dünyanın en büyük 12 ekonomisinden 235.000'den fazla işletme, mühendislik ve bilişim teknolojileri öğrencisi ile yeni mezun, şirketleri değerlendirdi. Değerlendirme, öğrenci ve mezunların gelecekteki işverenlerini seçerken en önem verdikleri 40 özelliğe göre yapıldı. Bilişim teknolojileri alanında yaptığı çalışmalarla dikkat çeken L'Oréal Grup, mühendislik / bilişim teknolojileri öğrencileri özelinde de 19'uncu sıradan 17'nci sıraya yükseldi.

Her yıl bir milyondan fazla iş başvurusu alan ve 5 bin stajyeri bünyesinde görevlendiren L’Oréal, yaratıcı ortamı, enerjisi, cazip ürünleri, hizmetleri ve çalışanlarına sunduğu eğitimler ile oldukça ilgi görüyor. COVID-19 sürecindeki ekonomik belirsizlik ortamında L’Oréal, profesyonel iş yaşamına girmeye hazırlanan genç nesilleri destekleyici adımlar atıyor. L’Oréal’i en çok tercih edilen 10 işverenden biri olarak seçen genç profesyoneller, markanın açık fikirlilik, sosyal sorumluluk gibi değerleriyle sosyal ve çevresel taahhütlerini dikkate aldıklarını gösterdi.

L'Oréal İnsan Kaynakları Direktörü Demet Akman, “L’Oréal’i, kurumsal stratejilerinde çalışanlara öncelik veren, insan odaklı bir şirket olarak tanımlıyoruz. Çalışanlarımıza gönül rahatlığıyla çalışabilecekleri, mümkün olan en iyi ortamı sunmak, en öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. İnsan kaynakları ile ilgili tüm projelerimizde bu anlayışın hakim olduğunu belirtebiliriz. Bu açıdan Universum 2020 küresel sıralamasında ilk 10’da yer almak, doğru adımlar attığımızı gösteriyor, bizi daha iyilerini yapmak için teşvik ediyor” dedi.

Etiketler L'Oréal Loreal
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin