L'Oréal, Refinitiv 2020 Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Endeksi'nde ilk 10 şirket arasına girerek 6. Sırada yer aldı

L’Oréal, 9000'den fazla uluslararası kuruluşun değerlendirildiği, küresel çapta çeşitlilik ve kapsayıcılık konularında en iyi 100 firmanın belirlendiği 2020 Refinitiv Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Endeksi'nde, ilk 10 şirket arasına girdi. Çeşitlilik ve Kapsayıcılık kategorisinde listenin 6. sırasında yer alan L’Oréal, şimdiye kadarki en yüksek sıralamasını elde etmiş oldu.

Google Haberlere Abone ol
L'Oréal, Refinitiv 2020 Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Endeksi'nde ilk 10 şirket arasına girerek 6. Sırada yer aldı

Refinitiv Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Endeksi sıralamasındaki şirketler, geniş kapsamlı kriterlerle değerlendiriliyor. Refinitiv, endeksin dört temel sütununu oluşturan “Çeşitlilik”, “Kapsayıcılık”, “İnsani Gelişim” ve “Haberler ve Tartışmalar” kategorilerinde puanlama yapıyor.

L’Oréal Grup İnsan Kaynakları’ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jean-Claude Le Grand, şirketin çeşitlilik ve kapsayıcılık anlamında yaptığı çalışmalara ve sahip olduğu vizyona değindi. Le Grand, "Organizasyonumuzun her seviyesinde son 15 yıldır çeşitlilik ve kapsayıcılığa derinden bağlıyız. Çabalarımızın global ölçüde saygın ve nesnel Refinitiv Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Endeksi tarafından da desteklenmesi, bu konudaki çalışmalarımızı ilerletmemiz için bizi cesaretlendiriyor ve bize ilham veriyor. Çeşitlilik ve kapsayıcılığın başarımız için gerekli olduğuna ve yenilikçi ruhumuzu sürdürmenin anahtarı olduğuna inanıyoruz." dedi.

Refinitiv Endeksi; Çeşitlilik kategorisinde, bu konudaki girişimler ve hedeflerle birlikte şirket yönetimlerindeki cinsiyet çeşitliliği ile kültürel çeşitliliği değerlendiriyor. L’Oréal, Grup genelinde eşitliği ve eşit ücreti savunuyor ve uzun zamandır cinsiyet eşitliğinde dünya çapında bir lider olarak tanınıyor.

Kapsayıcılık konusunda çalışmalarıyla öne çıkan L’Oréal, erişilebilirlik, kaynak bulma, işe alma ve eğitimin yanı sıra farkındalık seminerlerini içeren programlar aracılığıyla engelli bireylere destek oluyor. L'Oréal’in çeşitlilik ve kapsayıcılık stratejisi, Grup’un 2017'de yayınlanan İnsan Hakları politikasının da önemli bir parçasını oluşturuyor.

L'Oréal, Refinitiv 2020 Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Endeksi'nde ilk 10 şirket arasına girerek 6. Sırada yer aldı

Etiketler Loreal Loreal Grup
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin