Lodos kabusu devam ediyor... Türkiye'nin birçok bölgesinde etkili olan fırtına, hayatı olumsuz etkiliyor

İstanbul'u iki gündür esir alan şiddetli yağış ve fırtına kabusu devam ediyor. İlde ölüm ve yaralanmalar olurken şiddetli rüzgar bugün de hayatı olumsuz etkiliyor. Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde fırtına etkili olurken, Çorlu Atatürk Havalimanı'nda eğitim uçuşları iptal edildi. Bursa’nın Gemlik ilçesinde dün akşam saatlerinde etkili olan kuvvetli fırtınanın neden olduğu zarar ise gün ağarınca ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Lodos kabusu devam ediyor... Türkiye'nin birçok bölgesinde etkili olan fırtına, hayatı olumsuz etkiliyor

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde fırtına etkili olurken, Çorlu Atatürk Havalimanı'nda eğitim uçuşları iptal edildi. Şarköy'de ise fırtınada ilçe girişindeki dev tabela söküldü, çatılar uçtu. 

Lodos kabusu devam ediyor... Türkiye'nin birçok bölgesinde etkili olan fırtına, hayatı olumsuz etkiliyor

Türkiye'nin birçok bölgesinde etkili olan fırtına, Tekirdağ'da da hayatı olumsuz etkiledi. Kentte saatte 80 kilometre hızla esen fırtına nedeniyle Çorlu Atatürk Havalimanı'nda eğitim uçuşları iptal edildi. İlçede sabah erken saatlerde dolu da yağdı, fırtınada birçok pazarcı esnafının tezgahı devrildi. 

Lodos kabusu devam ediyor... Türkiye'nin birçok bölgesinde etkili olan fırtına, hayatı olumsuz etkiliyor - Resim : 2

Şiddetli rüzgar nedeniyle Tekirdağlı balıkçılar, denize açılamazken, çok sayıda yük gemisi de kıyı bölgelere yanaştırılarak demirlendi. Tekirdağ Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler, denizde ve kıyıda devriye görevinde bulunarak, kontrolleri artırdı.

Lodos kabusu devam ediyor... Türkiye'nin birçok bölgesinde etkili olan fırtına, hayatı olumsuz etkiliyor - Resim : 3

Bursa'nın Gemlik ilçesinde dün akşam saatlerinde etkili olan kuvvetli fırtınanın neden olduğu zarar, gün ağarınca ortaya çıktı. Dalgaların cadde ve sokaklara taştığı, ev ve iş yerlerinde su baskınlarının yaşandığı ilçede belediye ekipleri temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Lodos kabusu devam ediyor... Türkiye'nin birçok bölgesinde etkili olan fırtına, hayatı olumsuz etkiliyor - Resim : 4

Kentte dün sabah saatlerinde başlayan, gece de hızını arttırarak devam eden fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Gemlik ilçesi Küçükkumla Mahallesi'nde fırtına nedeniyle oluşan dalgalar, cadde ve sokaklara taştı, yollar su gölüne döndü, bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Dalgalar nedeniyle balıkçı barınağında çok sayıda kayık battı, birçoğu da zarar gördü. Cankurtaran Caddesi’ndeki 8 katlı sitenin çatısı fırtına nedeniyle uçup yola düştü. Park halindeki 1 otomobil, çatı enkazının altında kaldı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin