Lisede skandal görüntüler! Öğretmen öğrenciyi sınıfın ortasında feci şekilde dövdü. Öğrencinin kafasına defalarca vurdu

İstanbul Beylikdüzü’ndeki bir lisede skandal görüntüler. İlçedeki bir meslek lisesinde 9. sınıfa giden çocuk sınıfın ortasında öğretmen tarafından feci şekilde dövüldü. Olayın duyulmasının ardından öğrencilerin yakınları da okula gelerek öğretmeni darp etti. Öğrenciyi acımasızca döven öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

Google Haberlere Abone ol
Lisede skandal görüntüler! Öğretmen öğrenciyi sınıfın ortasında feci şekilde dövdü. Öğrencinin kafasına defalarca vurdu

Olay, bu sabah Beylikdüzü mesleki eğitim lisesinde meydana yaşandı. İddiaya göre, 9. sınıfta okuyan Yusuf E. gürültü yaptığı gerekçesiyle öğretmeni tarafından uyarıldı.

Daha sonra öğretmeniyle tartışan öğrenci, yerine geçerek oturdu. Edebiyat öğretmeni Mehmet E.B., Yusuf E.’nin yanına gelerek kitapla kafasına vurmaya başladı.

Lise öğrencisi Yusuf E. “hocam” diyerek durmasını istediği esnada ise öğretmen “daha çok vuracağım” diyerek kitapla vurmaya devam etti.

Sınıfın içinde arkadaşlarının yanında darp edilen öğrenci ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

ÖĞRENCİNİN YAKINLARI DA ÖĞRETMENİ DARP ETTİ


Sosyal medyaya düşen görüntüler sonrası öğrenci Yusuf E.’nin yakınları okula gelip öğretmen Mehmet E.B.’yi darp etti. İhbar sonrası olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Öğretmen Mehmet E.B hastaneye sevk edildi.

ÖĞRETMEN HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI


Öğrenciyi acımasızca döven öğretmen hakkında Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin