Lisa Aisato’nun Hayatın Tüm Renkleri Epsilon Yayınevi'nden çıktı

Norveç’in sevilen yazar ve çizerlerinden Lisa Aisato’nun yazıp resmettiği Hayatın Tüm Renkleri, Ayşe Erbulak’ın çevirisi ve Epsilon logosuyla raflarda yerini aldı.

Google Haberlere Abone ol
Lisa Aisato’nun Hayatın Tüm Renkleri Epsilon Yayınevi'nden çıktı

Hayatın Tüm Renkleri’nde Aisato’nun büyüleyici güzellikteki çizimlerine, çocukluğun renkli dünyası ve oyunlarından hassas ve kaotik gençlik yıllarına; yetişkinliğin ağırlığından yaşlılığın özgürlüğü, özlemleri ve bilgeliğine insan hayatının bütün aşamalarını anlatan evrensel ve duygu yüklü bir hikâye eşlik ediyor.

Yaşamın ta kendisini, büyük küçük tüm önemli anlarıyla ele alan Hayatın Tüm Renkleri, bize sunulan bu kısa ve benzersiz vaktin değerini yeniden hatırlatan eşsiz bir eser…

Lisa Aisato’nun, göz kamaştıran yüzden fazla resim eşliğinde yaşamın güzelliğini, neşesini ve şiirselliğini anlatan kitabı Hayatın Tüm Renkleri, Türkiye’de Epsilon logosuyla okurlarla buluşuyor. Oyuncu ve yazar Ayşe Erbulak’ın Norveççe aslından dilimize çevirdiği kitap, aynı zamanda çok anlamlı bir yılbaşı hediyesi olarak raflarda okurları bekliyor.

Bir hayata neler sığar? Çocukluğun hayal dolu oyunları ve iz bırakan yaraları. Gençliğin arayışları ve fırtınaları. Daha biz büyüyemeden kapımıza dayanan yetişkinlik. Aldığımız tüm kararlar ve yapmaktan korktuğumuz tüm seçimler. Ailemize katılan yeni sesler ve zamanla yüzlerini unutmaya başladıklarımız. Ve bir gün bizim de o yüzlere katılacak olmamız. Hayat, içinde sonsuzluğu taşıyan bir avuç an... Norveçli ünlü yazar ve çizer Lisa Aisato, Hayatın Tüm Renkleri’nde yaşamın büyük küçük tüm bu anlarını şiirsel dili ve büyüleyici çizimleriyle kâğıda döküyor. İnsan hayatının ortak evrelerini ve duygularını –sevgiyi, kederi, endişeyi ve neşeyi– kendine has üslubuyla altı bölümde ele alan Aisato, acı-tatlı hatıralarımıza farklı gözlerle bakmamızı sağlıyor.

Lisa Aisato’nun yazıp resimlediği Hayatın Tüm Renkleri, Epsilon logosuyla raflarda ve internet satış sitelerinde!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin