Lionel Messi neye uğradığını şaşırdı! Suudi Arabistan'a izinsiz giden Lionel Messi'ye PSG'den büyük ceza

PSG, Lorient'e 3-1 mağlup olunan maçın ardından Suudi Arabistan'a giden Lionel Messi'yi iki haftalığına kadro dışı bıraktı.

Google Haberlere Abone ol
Lionel Messi neye uğradığını şaşırdı! Suudi Arabistan'a izinsiz giden Lionel Messi'ye PSG'den büyük ceza

Lionel Messi, Lorient'e karşı alınan şoke edici mağlubiyetin ardından Paris'ten ayrıldı. Arjantinli, ailesiyle birlikte Paris'ten uzaklaşma kararı alarak Suudi Arabistan'ın yolunu tuttu.

Lionel Messi'nin Suudi Arabistan ziyaretine hocası Galtier ve Sportif Direktör Luis Campos'tan habersiz gitmesi Paris'te huzursuzluk çıkardı.

RMC Sport'ta yer alan habere, Suudi Arabistan'a izinsiz olarak giden Lionel Messi iki haftalığına kadro dışı bırakıldı. Lionel Messi kadro dışı kaldığı bu süreçte takımla antrenmanlara çıkmayacak ve haftalık maaşını da alamayacak.

PAYLAŞIM YAPTI

Messi, Suudi Arabistan tatilini sosyal medyada paylaşarak, "Suudi Arabistan'ın bu kadar yeşil olduğunu kim düşünürdü? Fırsat buldukça, ülkenin harika yerlerini keşfetmeyi seviyorum" notunu düştü.

Suudi Arabistan Turizm Bakanı Ahmed Al-Khateeb ise, "Suudi Turizm Büyükelçisi Lionel Messi ve ailesini Suudi Arabistan'daki ikinci tatilinde ağırlamaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin