Lionel Messi, İspanya'ya dönüyor! Barcelona'dan astronomik teklif

PSG'de kadro dışı bırakılan ve Fransız ekibinden ayrılmasına artık kesin gözle bakılan Lionel Messi, Barcelona'ya dönmeye hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Lionel Messi, İspanya'ya dönüyor! Barcelona'dan astronomik teklif

Lorient mağlubiyeti sonrası kulüpten izinsiz olarak Suudi Arabistan'a giden Lionel Messi'ye çok ağır cezalar verildi. Arjantinli yıldız iki hafta kadro dışı bıralırken, bu süreçte hem takımla antrenmanlara çıkmayacak hem de haftalık maaşını alamayacak.

Dünya Kupası sonrası PSG ile sözleşme yenilemesi beklenen ancak görüşmelerde ilerleme kaydedemeyen Lionel Messi son gelişmelerin ardından Fransız ekibinden ayrılmaya karar verdi ve eski kulübü Barcelona tekrar devreye girdi.

BARCELONA TEKLİFİNİ YAPTI

Diario Sport’un aktardığı habere göre Barcelona, Lionel Messi’ye sunacağı teklifi hazırladı.

Haberde Barcelona’nın Lionel Messi’ye 1+1 yıllık sözleşme ve senelik 25 milyon euro teklif edeceği kaydedildi. Arjantinli yıldızın teklifin resmiyete dökülmesi halinde eski kulübüne vereceği cevap şimdiden merak konusu oldu.

Lionel Messi 16 sene formasını giydiği Barcelona’da toplam 778 maça çıktı ve 672 gol, 303 asistlik istatistik yakaladı. Arjantinli yıldız bu süreçte Katalan ekibiyle 35 kupa kaldırma başarısı gösterdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin