'Limonata'nın tadı kaçtı

İstanbul gece hayatının deli dolu mimarlarından kabul edilen İzzet Çapa ile City’s alışveriş merkezi arasında ipler koptu.

Google Haberlere Abone ol
'Limonata'nın tadı kaçtı

Hürriyet'ten Demet Cengiz günün kulisini yazdı. Cengiz'in haberine göre ünlü işletmeci İzzet Çapa, Mahalle'yi terk ediyor. İşte, o haber:



"Alışveriş merkezinde, Limonata isimli restoran-cafe’yi açan, İzzet Çapa, daha sonra ‘Mahalle’ adı verilen eşi görülmemiş bir projeye soyunmuştu. Yaklaşık bir yıl önce alışveriş merkezinin sergi alanı olarak ayrılan üst katına ‘Mahalle’ kuran İzzet Çapa, hem Limonata’yı kapatıyor hem de Mahalle’den çekiliyor. 



Bir süredir İzzet Çapa’nın, alışveriş merkezinin sahipleriyle sıkıntı yaşadığı dedikoduları yayılıyordu. Dün Twitter’da Limonata’yı kapatacağını ve Nişantaşı’nda bir caddeye taşıyacağını doğrulayan Çapa’nın ayrılışı ‘Mahalle’de gerginlik yarattı. 



İzzet Çapa ve alışveriş merkezi arasında ilk soğuk savaşın havalandırma ve koku probleminin çözülmemesi üzerine başladığı konuşuluyor. Ardından Mahalle’de İzzet Çapa’nın yetkisi altında toplanan tanıtım ve etkinliklere yönetimin sürekli olarak müdahale ettiği kulağa gelen ilk bilgiler arasında.



Alışveriş merkezi yönetiminin, bütün yetkileri kendi bünyelerinde toplamaya çalışması ise İzzet Çapa ve ekibiyle gerginliğe, akabinde de işlerin aksamasına yol açmış. Tüm kararları City’s yönetimi alırken, bunu Mahalle’deki esnafa, İzzet Çapa’nın kararıymış gibi yansıtması ise iplerin kopmasına neden olmuş."



Haberin devamı için tıklayınız


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin