Limon Film'den flaş Sevda Dalgıç açıklaması!

Avlu dizisinin yapı şirketinden, ünlü oyuncuyla ilgili açıklama yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Limon Film'den flaş Sevda Dalgıç açıklaması!

Star'ın sevilen dizisi Avlu'nun oyuncu kadrosuna bu sezon Bade karakteri ile dahil olan ünlü oyuncu Sevda Dalgıç, 2 hafta önce sağlık sorunları nedeniyle hastaneye başvurdu.



Yapılan muayene sonucu vücudunun enfeksiyon kaptığı belirlenen Dalgıç ameliyata alındı. Doktorların 2 hafta rapor verdiği oyuncu Sevda Dalgıç dizinin oyuncu kadrosundan çıkarıldı.



Konuyla ilgili olarak Avlu dizisinin yapım şirketi Limon Film'den yazılı bir açıklama yapıldı.



Limon Film'den yapılan açıklamada şöyle denildi:



"Öncelikle yapımcılığını yaptığımız tüm projelerde olduğu gibi Avlu dizisinde de birlikte çalıştığımız oyuncularımızın ve tüm ekip arkadaşlarımızın  sağlığının her şeyden önce geldiğini belirtmek isteriz.



Avlu’da birlikte çalıştığımız eski oyuncumuz Sevda Dalgıç’ın soysal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır. Kesinlikle kendisinin hastalığından dolayı projemizden çıkarılmamıştır.



Bade karakterini canlandıran oyuncumuza, tarafımızca üç hafta süre sonunda hikaye gereği oynadığı role bir süre daha yer veremeyeceğimizi, beklemesi gerektiği bildirilmiştir. Bekleme sürecinde hikayesine çalışarak üzerinde düşünüp karaktere ağırlık verebileceğimizi menajerine iletmemize rağmen oyuncu beklemek istemediğini tarafımıza bildirmiştir. Karşılıklı iyi niyetle teşekkürlerimizi sunarak yollarımızı ayırdık. Tüm Avlu izleyicilerini doğru bilgilendirmek amacıyla bu açıklama yapılmıştır.



Limon Film"



Sevda Dalgıç, Avlu dizisinin kadrosundan çıkarıldı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin