Lig TV'den aldığı paraları iadesi gündeme geldi, Hakan Şükür sert tepki gösterdi!

İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, eski yorumcusu spor kanalından 'aldığı paraları geri ödeyecek' haberleri üzerine açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Lig TV'den aldığı paraları iadesi gündeme geldi, Hakan Şükür sert tepki gösterdi!

İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, 'Belediye kapılarından ayrılmayanların, kendisine vekilliğin gereğini öğretemeyeceğine' dikkat çekerken, "Lig TV olayı için hukuken ne ise gereken yapılır da, Allah diğer tarafta hesap veremeyecek duruma sokmasın insanı değil mi Sayın Vekiller" dedi. 



AK Parti'den 17 Aralık operasyonundan bir gün önce partisinden istifa eden Hakan Şükür'ün 'Digiturk'ten aldığı paraları iade etmesi gerekiyor' görüşü dile getirilmeye başlandı. Daha önce TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in başlattığı inceleme kapsamında 'kamu olmadığı için çalışmasında yasal olarak bir sakınca bulunmadığı' görüşünün bildirilmesi üzerine Digiturk'te yayına çıkmaya devam eden Şükür'ün, TMSF'nin Digiturk'e el koyduğu Mayıs ayından bu güne aldığı ücretin 'yasal' olmadığı öne sürüldü.



Bazı vekiller de Hakan Şükür'ün parayı iade etmesi gerektiğini dile getirdi. Bu durumu Twitter hesabından değerlendirerek vekillere sert tepki gösteren Şükür şöyle dedi:



"Kutuların peşine takılıp gidenler, önce kendi kapılarının önünü temizlesin. Belediye kapılarından ayrılmayanlar bana vekilliğin gereğini öğretmeye kalkmasın. Lig TV olayı için hukuken ne ise gereken yapılır da, Allah diğer tarafta hesap veremeyecek duruma sokmasın insanı değil mi Sn. Vekiller?" ANKA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin