Lig TV yeni sunucusunu arıyor

Kanal, yeni sunucu adayını bulmak için bir yarışma başlattı.

Google Haberlere Abone ol
Lig TV yeni sunucusunu arıyor

P&G'nin erkek bakım markası Gillette, Lig TV'nin deneyimli spikerleri ile Lig TV'nin yeni sunucu adaylarını seçiyor. 'Gillette Mach 3 ile Kendini İspatla, Yüzünü Kızartma' Yarışması'nda katılımcılar, futbol bilgilerini kanıtlayarak Lig TV sunucusu olma şansını kazanmak için yarışacaklar. 



Yarışma, 2 Ocak tarihinde http://www.yuzunukizartma.com/ adresi üzerinden başladı.



'Gillette Mach 3 ile Kendini İspatla, Yüzünü Kızartma' Yarışması'nın ilk adımında katılımcılar, Lig TV'nin deneyimli spikerleri Okay Karacan, Melih Şendil ve Onur Şahin'in sorduğu sorularla futbol bilgilerini ispatlıyorlar. Yarışmanın bir sonraki adımında ise, katılımcılar yapılan simülasyonla maç öncesinde merkez stüdyoya canlı bağlantı yaparak son dakika gelişmelerini aktarıyorlar. Başarılı olan spiker adayları ise 4 haftalık eğitim almaya hak kazanıyor. Eğitimin en başarılı 3 ismi Lig TV'deki büyük finale katılmaya hak kazanıyor.



Lig TV sunucuları, Gillette marka temsilcileri ve Digiturk İnsan Kaynakları ekibinden oluşan jüri tarafından belirlenecek olan 3 finalist, Lig TV'de yayınlanacak büyük finalde yarışacak. Kazanan kişi Lig TV'de sunucu olabilmek için 1 sene staj yapma hakkını kazanacak. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin