'LEYLA İLE MECNUN'UN YARATICISI EFLATUN FİLM'DEN FANTASTİK BİR DİZİ

© MEDYATAVA-"Güzel ve Çirkin" masalından esinlenerek yaratılan fantastik dizinin teaser çekimleri yapıldı. İşte dizinin oyuncuları, yayınlanacağı kanal ve diğer ayrıntılar...

Google Haberlere Abone ol
'LEYLA İLE MECNUN'UN YARATICISI EFLATUN FİLM'DEN FANTASTİK BİR DİZİ

Leyla ile Mecnun’un yapımcısı Eflatun Film’den imkansız bir aşk hikayesi: Şubat


 


İstanbul’un altında, dehlizlerinde yaşayan yaralı bir adam.


İstanbul’un üstünde yaşayan genç ve güzel bir kadın.


Ve yanlış anlamayla başlayan imkansız bir aşk.


 


Eylül ayında TRT1 ekranında yayınlanmaya başlayacak olan fantastik drama Şubat’ın teaser çekimleri İstanbul’un gökyüzünde helikopterde, dehlizlerinde ve Beyoğlu Tünel’de yapıldı. Leyla ile Mecnun’un yaratıcısı Eflatun Film’in uzun zamandır hazırlıklarını sürdürdüğü diziye adını veren Şubat, Alican Yücesoy olurken Melisa Sözen de Yağmur karakteri ile izleyici ile buluşacak.


 


İstanbul’un dehlizlerinde yaşayan sıra dışı bir kahramanı canlandıracak olan Alican Yücesoy için özel bir imaj çalışması yapıldı. Saatler süren makyajıyla neredeyse tanınmaz hale gelen yakışıklı oyuncu yüzündeki yara izi ile oldukça farklı görünecek.


 


Dizide, bir yanlış anlamayla büyük bir aşkın içine düşen Şubat, şiddet dolu sokaklarda, dokunulmazların zalimliğiyle savaşacak.


 


Yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün yaptığı dizinin tasarımı Emin Gürsoy ve Onur Ünlü’ye ait.


 


Önümüzdeki sezonun farklı ve iddialı işlerinden biri olacak Şubat’ın teaserları TRT1 ekranında yayınlanmaya başladı. Bir ekran fenomeni haline gelen Leyla ile Mecnun’dan sonra yine farklı bir işe imza atan Eflatun Film’in yeni dizisi özellikle mekanlar, görsel efektler ve kostümleriyle çok iddialı.


 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin