Leyla ile Mecnun'a iki yeni konuk!

TRT 1'de yayınlanan komedi dizisinin yeni bölümüne kimler konuk oluyor?

Google Haberlere Abone ol
Leyla ile Mecnun'a iki yeni konuk!

Pazartesi akşamları izleyiciyle buluşan Leyla ile Mecnun'un 98. bölümünde Kubat ve Sinan Albayrak konuk oyuncu olarak yer alacak.



Dizinin 13 Mayıs Pazartesi akşamı ekrana gelecek yeni bölümünde; Hidayet kahraman ilan edilmiştir. Bütün ülke Hidayet'in kahramanlığından söz etmektedir. Ancak doktor bir türlü iyileştiremez Hidayet'i. Leyla organizasyon şirketini geri alabileceği büyük bir iş alır. Anlaşma için Tom Waits'i sahneye çıkarması gerekmektedir. Bunu öğrenen Mecnun, Tom Waits'i Türkiye'ye getirmeye karar verir. Erdal ise bakkaldan veresiye alışveriş yapanların peşine düşer. Parasını almaya kararlıdır. Suna ise her yerde Bilal'i aramaktadır. Durumu kötüye giden Hidayet'e tek bir şey iyi gelecektir. 



Oyuncu kadrosunda Ali Atay,  Melis Birkan,  Ahmet Mümtaz Taylan,  Ayşen Gruda, Köksal Engür,  Cengiz Bozkurt , Serkan Keskin, Osman Sonant, Cihan Ercan, Ege Tanman , Açelya Devrim Yılhan, Atilla Şendil, Nalan Kuruçim,  Neslihan Aker,  Engin Günay,  Sabahat Adalar,   Mustafa Aşık,  İpek Türktan,  Güliz Gençoğlu,  Kubilay Çamlıdağ,  Sarp Aydınoğlu gibi isimlerin bulunduğu dizinin yapımcılığını Eflatun Film üstleniyor.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin