'Leyla ile Mecnun' ekibinin yeni dizisi 'Ben de Özledim' ne zaman başlayacak? İşte diziden detaylar

Vatan Gazetesi yazarı Oya Doğan bugünkü yazısında ekibin yeni dizisini kaleme aldı

Google Haberlere Abone ol
'Leyla ile Mecnun' ekibinin yeni dizisi 'Ben de Özledim' ne zaman başlayacak? İşte diziden detaylar

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu geçtiğimiz günlerde TRT'nin yayından kaldırıldığı "Leyla ile Mecnun" dizisinin oyuncuları ve senaristinin "Ben de Özledim" isimli yeni bir dizide oynayacağını yazmıştı.



"Vatan Gazetesi" yazarı Oya Doğan'da bugünkü yazısında diziden detayları yazdı. Dizide oyuncuların kendilerini oynayacağını ve Leyla ile Mecnun'un bitmesinin ardından oyuncuların ne yapacağını düşünmesini anlatacağını belirten Doğan'ın yazısı şu şekilde:



"Geçtiğimiz gün yeni proje Ben de Özledim’i Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu duyurmuştu. Ben de size yeni detaylar getirdim. Efendim, biliyorsunuz Leyla ile Mecnun ekibi Leyla The Band diye bir grup kurdu. Yokluğunda şarkısıyla büyük çıkış yaptılar. Eğer konserlerine gittiyseniz Ferdi Tayfur’un Ben de Özledim şarkısını söylediklerine şahit olmuşsunuzdur. Dizinin adı oradan geliyor.



"Ben de Özledim’in başrol oyuncuları Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Onur Ünlü ve Burak Aksak. Yanlış okumadınız, yönetmen Onur Ünlü ve senarist Burak Aksak da oynayacaklar. Dizi, Leyla ile Mecnun’un bitişinden sonra bu ana ekibin ne yapacağını bulmaya çalışmasıyla başlayacak. Herkes kendi adıyla kendisini oynayacak. Bu açıdan İşler Güçler’e benzetebilirsiniz. Ama İşler Güçler’de ünlü olmaya çalışan üç oyuncu izlemiştik. Şimdi ünlü olan Ali Atay, Serkan Keskin ve Osman Sonant’ın hayatında yeni açılan sürprizleri izleyeceğiz. Bu arada Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan da konuk oyunculuk yapacak. Leyla The Band bu işin diğer başrolü olacak. Dizi 23 Ekim Çarşamba akşamı Muhteşem Yüzyıl’ın ardından ilk bölümüyle ekrana gelecek. Açıkçası merakla bekliyorum. Bizi çok güldürecek yepyeni bir proje geldiğine de eminim"



Oya Doğan, yazısının ikinci bölümünde ise ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç'ın Muhteşem Yüzyıl'ın kadrosuna katıldığını ve Mehmet Günsür'ün canlandırdığı şehzade Mustafa ile aşk yaşayacak olan Mihrinisa Sultan'ı oynayacağını yazdı.



Oya Doğan'ın yazısının tamamını okumak için TIKLAYINIZ




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin