'Levent Kırca'nın borcu var mı?' Yakın dostu Müjdat Gezen o soruya nokta koydu!

Müjdat Gezen, basında çıkan 'Levent Kırca'nın borcu' haberlerine ilişkin konuştu.

Google Haberlere Abone ol
'Levent Kırca'nın borcu var mı?' Yakın dostu Müjdat Gezen o soruya nokta koydu!

Hürriyet'te yer alan habere göre, Müjdat Gezen, 2015 yılında hayatını kaybeden yakın dostu Levent Kırca’nın borçlarını üstleneceği açıklamasının kendisine ait olmadığını söyledi. Çocukları Umut ve Ayşe Kırca’nın mirasını reddetmesi üzerine Levent Kırca’nın borcu olduğu iddia edilmişti. Bu haberin ardından Gezen’in “Levent’in borcunu ben öderim” sözleri basına yansıdı.



Kendisinin böyle bir açıklama yapmadığını belirten Gezen, “O konu hakkında daha önce hiç konuşmadım. Kim o haberi nereden buldu? Ki Levent’in borcu yok” dedi. Oyuncusözlerini şöyle sürdürdü: “Levent’in filmlerinde yer alan şaka baltası, gömlekleri, atletleri bizim tiyatromuzda sergileniyor. İstese, onu bile bir müzeye koyup para kazanabilirdi. Levent ölümünün ardından bir yıl geçmeden böyle söylentileri hak etmemişti. Tekrar ediyorum Levent’in borcu yok ama olsaydı her şeyimle, her şeyini öderdim” dedi. 



Kırca’nın ilk evliliğinden olan oğlu Oğulcan Kırca da “Borcumuz yok, Müjdat abinin de üstlenmesi gereken bir durum yok. Biz sürekli görüşüyoruz, bence Müjdat abi öyle bir şey dememiştir” açıklamasını yaptı. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin