Leshow 20. yılını özel bir defileyle kutluyor!

Leshow 2017 Uluslararası Deri ve Kürk Moda Fuarı, 29-31 Mayıs tarihleri arasında, Moskova- Expocentre Fuar Merkezinde bir dizi defile ve özel etkinlikle 20.yaşını kutlayacak.

Google Haberlere Abone ol
Leshow 20. yılını özel bir defileyle kutluyor!

19 yıldan bu yana aralıksız Moskova’da düzenlenen, kendi sektöründe prestijli uluslararası fuar kimliği kazanan LEeshow Türk katılımcıların, Rusya gibi lider bir pazarda beklentilerini karşılayarak, Türkel Fuarcılık çatısı altında, 20.yılını kutlarken dünyanın önde gelen fuarları arasında da yerini almayı başarmıştır. Bu yıl fuarda sektörün önde gelen firmaları arasında Ahimsa Italia, Manakas Frankfurt, Pandas, Levinson, Shaky, Mefi, Giorgio Rotti, VSP Peace, Harmanlı, Rokar, Rafael, Pervyi Mehovoy yer alıyor.



1998 yılında 3.000 m2 ile başlayan, 19 yıldır aralıksız gerçekleştirilen, “Ufi” onaylı, %40’ı aşan uluslararası katılımın gerçekleştiği Leshow Moskova Fuarı uluslararası pazarda güçlenerek, deri ve kürk hazır giyim üzerine, dünyanın en büyük pazarlarının başında gelen Rusya’da düzenlenen tek uluslararası fuar konumuna gelmiştir. Bu yıl fuara katılan ülkeler (alfabetik sırayla): Almanya, Avustralya, Bangladeş, Cayman Adaları, Çin, Hindistan, İtalya, İspanya, Kırgızistan, Pakistan, Rusya Federasyonu, Türkiye, Yunanistan.



Leshow her sene olduğu gibi bu yıl da fuar süresince çeşitli defile ve özel etkinliklere ev sahipliği yapacak. Expocentre 7.pavilyonda, 6.salonda kurulacak podyumda, Rus mankenler eşliğinde, 13:00-13:30 saatleri arasında gerçekleşecek defilede 6 katılımcının son kreasyonları ziyaretçilerin beğenisine sunulacaktır. Firmalar (çıkış sırasıyla); Gold Fox, Oksa Fashion, Emilia Rinzi, Fur Magic Factory, Zolotoy Olimp, Vlasta Kopylova Design.



29 Mayıs tarihinde, defilenin hemen sonrasında, Leshow’un 20.yılına özel gerçekleşecek renkli kostümlü sanatsal şovlar ve ışıklı konfeti gösterileri ile fuar ziyaretçilerine şampanya ikramlı göz kamaştıran görsel bir ziyafet şöleni sunulacak.



Ayrıca; Türk derisinin, ulusal ve uluslararası kamuoyu nezdinde marka algısını güçlendirmek için pek çok etkinliğe destek veren İDMİB İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği “İDMİB Fashion Show by Murat Aytulum' defilesiyle fuara damga vuracak. 29-30 Mayıs tarihlerinde, ünlü Türk moda tasarımcımız tarafından tasarlanan 20 parça özel koleksiyon 16:00–16.30 saatleri arasında defilede sergilenecek.



 


Etiketler leshow defile
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin