Lerzan Mutlu ile Seren Serengil fena kapıştı

Lerzan Multu ile Seren Serengil sosyal medyadan isim vermeden birbirlerine fena göndermelerde bulundu. İki ünlü isim ağza alınmayacak ifadeler kullanarak mesajlar verdi.

Google Haberlere Abone ol
Lerzan Mutlu ile Seren Serengil fena kapıştı

Lerzan Mutlu'nun Seren Serengil'in geçmişte yaptığı bir itiraftan yola çıkarak "Bir arkadaşım göndermiş bugünün bilmecesi diye; başkalarıyla evliyken iki kızını çocuklarını bırakıp başka bir adama kaçan, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük ‘kavasakisi' ve Türkiye'de yemediği evli adam kalmayan, eskinin meşhur uyuşturucu kaçakçısı ve onun zavallı kızı kimdir bilin bakalım?" diyen Mutlu’nun ertesi gün Seren Serengil’e gönderme yaptığı iddia edildi.

Lerzan Mutlu ile Seren Serengil fena kapıştı

Lerzan Mutlu ayrıca hesabına "Bir video gelecek bekleyin! Sil yalvarırım mesajlarınla birlikte birazcık daha eğlen! Şizofren, mitomannnnn, hayal dünyasında yaşayan zavallı!!! İnsanlara iyilik yapmayın! K.mı öpmen gerekirdi zavallı, cahil, dönek!" yazdı.

Lerzan Mutlu ile Seren Serengil fena kapıştı - Resim : 2

Seren Serengil ise bunların üzerine "O kadar güzel bir hayatım, dostlarım var ki, burası orman olduğundan kuş sesleri, huzur, içsel huzur o da ayrı o nedenle kapımın önünden geçen bu sessizliği kıskanan arabaların motor seslerini duymuyorum" notuyla bir paylaşımda bulundu.

Lerzan Mutlu ile Seren Serengil fena kapıştı - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin