Leo PR'a yeni genel müdür!

İletişim Danışmanlığı şirketi 2015 yılına yeniliklerle girdi.

Google Haberlere Abone ol
Leo PR'a yeni genel müdür!

1999 yılında Leo Burnett tarafından kurulan Leo PR’ın Genel Müdürlüğü görevine deneyimli iletişimci Karolin Ergin getirildi.



Avrupa’nın en büyük halka ilişkiler grubu olan MSLGROUP’un da Türkiye ofisi olan Leo PR, yeni hizmet anlayışı ve yapısıyla Karolin Ergin yönetiminde müşterilerine hizmet vermeye devam edecek.



İletişim sektörüne profesyonel olarak ilk adımı 1999 yılında Leo PR’ın kuruluşu ile atan Karolin Ergin, Leo PR’ın ardından iletişim sektöründe farklı birçok ajansta ulusal ve uluslararası markalara iletişim alanında hizmet verdi. 2004-2007 yılları arasında Polat Turizm Grubu’nda Pazarlama İletişimi Müdürü olarak görev yapan Ergin, son olarak Yeşil Holding’in Kurumsal İletişim Müdürlüğü’nü yürütüyordu.



Halkla ilişkiler ve işletme alanlarındaki eğitimini Anadolu Üniversitesi’nde alan Ergin, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi’nde Pazarlama İletişimi ve Halkla İlişkiler alanında yaptı. Karolin Ergin, sağlık, hızlı tüketim, finans, teknoloji, gayrimenkul, turizm ve perakende başta olmak üzere farklı sektörlerde ulusal ve uluslararası birçok markaya iletişimin tüm alanında danışmanlık yaptı.





Leo PR Hakkında



Dünyanın en büyük iletişim network ajanslarından biri olan Leo Burnett tarafından 1999 yılında kurulan Leo PR, konusunun uzman olan bir ekiple faaliyet göstermektedir. Leo PR, Ocak 2001 tarihi itibarıyla dünyanın en büyük PR network’lerinden MSLGROUP’un Leo Burnett tarafından satın alınmasının ardından, bu network'ün Türkiye ofisi olarak hizmet vermeye başladı. Teknoloji, Kurumsal/Finansal, Pazarlama ve Sağlık İletişimi alanlarında uzmanlaşmış olan Leo PR farklı sektörlerden birçok markaya hizmet vermektedir. PR organizasyonu, hizmet verilen her kurum / marka için gerekli zaman ve kaynağı sağlamak üzere kurulmuştur ve profesyonel bir kadroyla yönetilmektedir. Şirket yöneticileri liderliğinde oluşturulan "Hizmet Grupları" ile kurumların/markaların iletişim sürekliliği ve mesleki deneyimin her kurum/marka için en verimli şekilde kullanılması sağlanmaktadır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin