Lemi Filozof ekranlara dönüyor

Oyuncu, hangi programla yeniden izleyici karşısına çıkacak?

Google Haberlere Abone ol
Lemi Filozof ekranlara dönüyor

Dedemin Dolabı, Düriye’nin Güğümleri, Kız Kaçıran, Emret Komutanım, Zümrüt, Belalı Baldız, Aslı ile Kerem, Tatlı Hayat gibi dizilerde rol alan Lemi Filozof şimdi de Akıllı Alışveriş Programıyla ekranlara dönüyor. 



Alışveriş konusundaki bilgilerini gözler önüne sermek üzere kamera önüne geçen Lemi Filozof, aslında alışverişin ne kadar beceri ve akıllıca davranılması gerektiğinin altını çizecek. Sıfırdan bir ev kurup her bölümde  bu boş  evin bir bölümünü, veya bir eşyasını tamamlayacak olan Lemi Filozof, yaptığı alışverişler boyunca görevini tamamlayana kadar bu evde  yaşayacak.



Filozof’un  görevi, evinin eksiklerini tamamlamak için satın aldığı her şeyin  en sağlıklı, en ucuz ve en kaliteli olması. Her alışverişinde araştırma yaparken akıl danışabileceği işin uzmanı bir bilenden yardım alacak. Mobilya, Beyaz eşya,  Gıda, Elektronik eşya, Mutfak gereçleri, Temizlik ürünleri alışverişi ya da online alışveriş gibi güncel konularda işin püf noktalarını anlatacak. 



Lemi Filozof, 1 Mart’ta yayınlanacak olan ilk bölümde “Kiralık bir ev bulurken,  nelere dikkat etmek gerekir? “ konusunu araştıracak, inceliklerini seyirciye aktaracak. 



Bu akşam 21:15’te yayınlanacak programın tekrarı her Cumartesi  19:05’te TRT Okul'da olacak. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin