Leman Kültür Radyo yayın hayatına başladı, sıra televizyonda!

Leman Kültür 11 şehirdeki 15 Şubesinde kapalı devre yayın sistemi ile radyo yayınına başladı.

Google Haberlere Abone ol
Leman Kültür Radyo yayın hayatına başladı, sıra televizyonda!

Genel Yayın Koordinatörlüğünü Radyo ve Televizyon program yapımcısı ve sunucusu olan Serkan Kızılbayır’ın yapacağı Leman Kültür Radyo bünyesinde yapılacak müzik yayınlarının ötesinde zaman zaman çeşitli sanatçılarla röportajların da yer alacağını belirten Leman Kültür Ceo’su Kemal Şentürk ayrıca Leman Kültür müşterilerinin de Türkiye’nin hangi noktasındaki şubelerinde olurlarsa olsunlar gerek Twitter, gerekse de Facebook üzerinden anında isteklerde bulunabileceklerini söyledi.



Sırada televizyon var



Amaçlarının Leman Kültür müşterilerinin tüm şubelerde aynı kalite ve nitelikte bir müzik yayına ulaşması olduğunu belirten Şentürk, radyo yayının ardından Leman Kültür TV’yi de çok yakında yayına sokmak için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirterek yayın hayatına girecek TV’de Leman Kültür müşterilerinin de çeşitli video, film ve eserlerine de yer vereceklerini söyledi.



Leman Kültür Radyo’nun tüm yayınlarının Mesam ve Müyap İşbirliğiyle yapıldığını belirten Şentürk, yayınlarında popüler isimler zaman zaman alternatif ve bağımsız müzik gruplarına da yer vereceklerini söyledi.



30 Eylül 1994 te kapılarını okurlara açan LeMan Kültür, günyüzüne çıkamayan, gösterim şansı olmayan, yerli yabancı belgeseller, filmler, gösteriler, sergiler ile bir alternatif kültür zemini oluşturmaya çalışıyor.



Sanatçıların da uğrak ve buluşma yeri olan Leman Kültür, Türkiye tarihinin en katılımlısivil toplum eylemlerinden biri olan " Sürekli Aydınlık İçin Bir Dakika Karanlık" eyleminin de başlatıldığı yer olmuştu. Eylemin startı, derginin onur konuğu şair Can Yücel tarafından verilmiş, elektrik şalteri ilk olarak Leman Kültür’de indirilmişti.



Leman Kültür, Cem Yılmaz ve Ata Demirer gibi sanatçıların da stand up gösterilerine başladıkları yer olmuştu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin